4 mai 2016 Comentarii 0

Vești bune pentru șoferi! Limitarea vitezei va fi interzisă!

Vești bune pentru șoferi! Limitarea vitezei va fi interzisă!

Aleșii s-au cam săturat să meargă încet cu mașinile prin localități,fapt ce i-a detrminat să inițieze o lege prin care vor eliminarea restricțiilor de viteză pe toată lungimea unei localități. Concret,deputatul UDMR Marton Arpad a inițiat o lege prin care se interzice limitarea vitezei sub 50 de km pentru autovehicule la întreaga localitate.

”În lipsa unei semnalizări care să precizeze lungimea sectorului pe care se aplică limita de viteză inferioară vitezei maxime de 50km/h, semnificaţia acestor indicatoare încetează la intersecţia cea mai apropiată. În afara localităţilor limitările de viteză trebuie să fie restrânse pe o distanţă minimă necesară care nu poate depăşi 3 kilometri cu excepţia lucrărilor în executare”, se arată în propunerea legislativă.

Deputatul UDMR spune că prin interzicerea limitei de viteză pentru autovehicule la întreaga localitate se evită aglomeraţia creată pe drumurile naţionale şi judeţene care străbat localităţile respective, unde astfel de restricţionări pot avea lungimi de câţiva kilometri fără ca specificul drumului să necesite astfel de limitări pe întreg traseul.

Mai mult se vor elimina ”eventualele abuzuri ale celor îndrituiţi să aplice legea în ceea ce priveşte interpretarea limitărilor de viteză”,se arată în actul normativ.

Post-ul Vești bune pentru șoferi! Limitarea vitezei va fi interzisă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vești bune pentru șoferi! Limitarea vitezei va fi interzisă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă!

Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă! – România va avea pentru prima dată din 1998 încoace arbitri la …]

Sport 0 Comentarii

City’us Târgu Mureș a pierdut primul meci din grupa principală a UEFA Futsal Cup

City’us Târgu Mureș a pierdut primul meci din grupa principală a UEFA Futsal Cup – City’us Târgu Mureș a pierdut ieri, în Sala Sporturilor, primul meci din grupa principală a …]

Sport 0 Comentarii

Viața bate filmul! Răpit și eliberat în 2012, nigerianul Obodo a aterizat la Chiajna

Viața bate filmul! Răpit și eliberat în 2012, nigerianul Obodo a aterizat la Chiajna – Concordia Chiajna a reușit un transfer important în acest mercato. Gruparea ilfoveană l-a adus pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*