26 aprilie 2016 Comentarii 0

Vești bune privind Legea indemnizației pentru mame: Normele de aplicare vor fi gata înainte de 1 iulie

Vești bune privind Legea indemnizației pentru mame: Normele de aplicare vor fi gata înainte de 1 iulie

Normele de aplicare pentru Legea indemnizațiilor pentru mame ar putea fi gata până la 1 iulie, pentru a putea fi puse și în dezbatere publică înainte de a fi aplicată legea, a declarat, marți, ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, la ședința comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

În ceea ce privește normele, am vorbit cu doamna directoare Grecu (Mihaela Grecu n.r) care se ocupă direct de aceste norme și m-am asigurat că vom intra într-un calendar în care să putem avea totul gata. Aceste norme, din punctul meu de vedere, trebuie să îndeplinească și norme de transparență, deci trebuie dezbătute cumva ca să nu ne scape ceva. Noi nu avem aroganța că le știm pe toate, de aceea ar fi bine, și aceasta i-am spus doamnei Grecu, să putem avea un pic de timp înainte de 1 iulie, pentru a putea fi siguri că normele respective îndeplinesc atât spiritul cât și litera legii pe care dumneavoastră ați avut-o în vedere”, a spus Dragoș Pîslaru.

Ministrul Muncii a precizat că instituția pe care o conduce se află în discuții cu Ministerul de Finanțe pentru a identifica resursele care să permită implementarea legii la termenul stabilit. De asemenea, acesta a spus că aproximativ 3.000 de părinți ar putea beneficia de prevederile acestei legi, iar impactul bugetar ar fi de 226 milioane de lei pentru acest an.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea indemnizaţiilor pentru mame. Intră în vigoare de la 1 iulie

Președintele Klaus Iohannis a anunțat în urmă cu o săptămână că a promulgat legea privind indemnizația pentru mame.

„Chiar astăzi (n.r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranță, este din zona dvs, este vorba de decretul de promulgare a legii pentru modificarea și completarea OUG 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, adică indemnizația pentru mame”, a spus Iohannis, la ceremonia de învestitură a noului ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru.

În opinia sa, legea este bună, așteptată și bine-venită.

Post-ul Vești bune privind Legea indemnizației pentru mame: Normele de aplicare vor fi gata înainte de 1 iulie apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vești bune privind Legea indemnizației pentru mame: Normele de aplicare vor fi gata înainte de 1 iulie

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului!

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului! – Anghel Iordănescu n-a venit cu mâna goală la …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, şocată de drama de la Bucureşti: “Voi ţine doliu pentru ei. Condoleanţe familiilor îndoliate!”

Simona Halep, şocată de drama de la Bucureşti: “Voi ţine doliu pentru ei. Condoleanţe familiilor îndoliate!” – Simona Halep a revenit, duminică seară, la Bucureşti şi s-a declarat şocată de …]

Sport 0 Comentarii

Un tricou al lui Kobe Bryant, vândut la licitație cu 22.000 $, în ziua de Crăciun

Un tricou al lui Kobe Bryant, vândut la licitație cu 22.000 $, în ziua de Crăciun – Un tricou de joc, celebrul “nr. 24″ purtat de dublul campion olimpic american …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*