17 aprilie 2016 Comentarii 0

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

Nicolae Guţă s-a îndrăgostit din nou. De data asta este vorba despre Cristina, o blondă sexy, despre care manelistul are numai cuvinte de laudă. Dacă până acum, femeile din viaţa lui erau dornice să apară în faţa camerelor şi să vorbeasă despre relaţie de iubire cu artistul, de data asta, lucrurile stau altfel.

Guţă a declarat că iubita lui este o femeie modestă şi rezervată. Refuză să apară în presă şi să vorbeasă desre iubirea lor. „Cristina nu mi-a impus să nu le dau bani sau orice altceva. Mi-a precizat că nu vrea să apară în scandaluri, că nu vrea să apară în presă, lucruri care m-au blocat. Celalte femei din viaţa mea au căutat în disperare să apară în faţă televizorului. Este o „femeie OK din multe puncte de vedere: nu bea, nu fumează şi nu e nici materialistă”, a spus Guţă.

Post-ul Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

El este cel mai sexy bărbat în uniformă!

El este cel mai sexy bărbat în uniformă! – Un norvegian este considerat cel mai sexy bărbat în uniformă. Lasse L. Matberg, în vârstă de 30 de ani, a cucerit …]

Sport 0 Comentarii

Fundașul Cosmin Moți are lipici la goluri. Keșeru și Prepeliță, titulari / VIDEO

Fundașul Cosmin Moți are lipici la goluri. Keșeru și Prepeliță, titulari / VIDEO – Cosmin Moți a marcat, sâmbătă, cel de-al patrulea său gol stagional pentru Ludogoreț Razgrad. Fundașul român a …]

Sport 0 Comentarii

Șocant, în Argentina! A căzut din tribune în timpul meciului

Șocant, în Argentina! A căzut din tribune în timpul meciului – Moment șocant duminică, într-un meci din liga a 3-a din Argentina, Torneo Federal A, disputat între Juventud Antoniana și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*