Vica Blochina, agresată de un bărbat. Ce i-a făcut vedeta după ce a primit o poză indecentă cu acesta!
7 mai 2016 Comentarii 0

Vica Blochina, agresată de un bărbat. Ce i-a făcut vedeta după ce a primit o poză indecentă cu acesta!

Vica Blochina, agresată de un bărbat. Ce i-a făcut vedeta după ce a primit o poză indecentă cu acesta!

Vica Blochina a avut parte de un şoc, după ce unul dintre fanii ei i-a trimis pe contul de socializare o imagine indecentă, în care acesta  îşi expune bărbăţia fără nicio ruşine. Vedeta a afăcut totul public pe Facebook, în speranţa că îl va face pe bărbat să se simtă prost.

Vica s-a enervat atât de tare, încât a făcut imaginile publice pe contul de Facebook, alături de care a scris un mesaj. „Acest domn vrea să devină vedetă… Haideţi să ajutăm !!Este un caz social săracu de el!!!Vrea şi el să fie văzut! Un share dragii mei vă rog!!!” a scris Vica în dreptul imaginilor.

media_146260625476955100

Este cunoscut faptul că Vica are foarte mulţi admiratiori, însă, unii dintre ei au reuşit să o scoată din sărite.Este şi cazul tânărului de mai sus, care s-a pozat dezbrăcat şi i-a trimis imaginile vedetei.

13151973_939595566137789_31072410005365782_n

În urmă cu aproape o lună, Vica şi Oana Roman au plecat împreună într-o mini vacanţă în Turcia, unde cele două au avut parte de un tratament de detoxifietre. În doar şase zile, fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” s-a transformat total. Plecată în Turcia cu câteva kilograme în plus,  blonda a scăpat de ele în timp record. A topit trei kilograme din prima și imediat au început să se vadă și rezultatele.

Post-ul Vica Blochina, agresată de un bărbat. Ce i-a făcut vedeta după ce a primit o poză indecentă cu acesta! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vica Blochina, agresată de un bărbat. Ce i-a făcut vedeta după ce a primit o poză indecentă cu acesta!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Profesorii vor primi înapoi sporurile restante

Profesorii vor primi înapoi sporurile restante – Deputații au adoptat miercuri o lege în urma căreia profesorii își vor recupera banii luați în 2010. Atunci, au fost reduse cu 25% a …]

Sport 0 Comentarii

Un tramvai modernizat cu 10.000 de euro a rămas blocat pe şine la prima cursă

Un tramvai modernizat cu 10.000 de euro a rămas blocat pe şine la prima cursă – Un tramvai a rămas blocat pe linie, la Craiova, din cauza unei defecţiuni, la …]

Sport 0 Comentarii

Coreea de Nord pregătește un nou test cu rachetă

Coreea de Nord pregătește un nou test cu rachetă – Coreea de Nord nu se lasă. Presa sud-coreeană anunță că ar pregăti un al doilea test cu rachetă cu rază …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*