Victor Ponta urmărit penal
5 iunie 2015 Comentarii 1

Victor Ponta urmărit penal

Victor Ponta urmarit penal – Premierul Victor Ponta, s-a prezentat în dimineaţa aceasta la Direcţia Naţionala Anticorupţie, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că procurorii au dispus efectuarea urmăriii penale pentru mai multe posibile infracţiuni pentru care este suspect că le-ar fi comis între anii 2007-2008, cand era avocat.

Practic este vorba despre dosarul lui Dan Şova, în care senatorul PSD este cercetat pentru contractele încheiate de firma „Şova şi asociaţii” cu complexurile Turceni şi Rovinari. Premierul Victor Ponta, a fost asociatul lui Dan Şova în firma de avocatură acestuia. De asemenea, procurorii anticorupţie susţin că „în cursul lunii august 2011, s-au întocmit în fals, 16 înscrisuri corespunzătoare câte unei luni din intervalul Septembrie 2007 – Decembrie 2008.

Cele 16 înscrisuri falsificate de Victor Viorel Ponta, au fost tehnoredactate prin metoda „copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfăşurată de mai mulţi avocaţi din cadrul SCA „Şova şi Asociaţii”, avocaţi care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor Viorel. În realitate, Ponta Victor Viorel nu a efectuat nici una din activităţile respective, nici măcar în parte. Victor Ponta, a folosit o parte din sumele obţinute de la SCA „Şova şi Asociaţii” pentru cumpărarea a doua apartamente de lux într-un complex rezidenţial situat în Bucureşti.

Întrebat de presă dacă va demisiona, Victor Ponta a răspuns că politica se face în Parlament, nu la DNA, şi nu a mai dorit să declare altceva.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Victor Ponta urmărit penal
DESCRIERE:
Premierul Victor Ponta, sa prezentat în dimineaţa aceasta la Direcţia Naţionala Anticorupţie, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că procurorii au dispus efectuarea urmăriii penale pentru mai multe posibile infracţiuni pentru care este suspect că le-ar fi comis între anii 2007-2008, cand era avocat.
AUTOR:
The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Poezii și versuri pentru MAMA de 8 MARTIE: Recită-i mamei tale o poezie într-o zi specială

Poezii și versuri pentru MAMA de 8 MARTIE: Recită-i mamei tale o poezie într-o zi specială – Ziua de 8 Martie este o zi deosebit de importantă pentru toate femeile …]

Actualitate 0 Comentarii

Accident rutier pe autostradă, zona Sebeș. Remorca unui autocamion încărcat cu bușteni s-a răsturnat pe carosabil

Accident rutier pe autostradă, zona Sebeș. Remorca unui autocamion încărcat cu bușteni s-a răsturnat pe carosabil – Circulația rutieră pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona municipiului Sebeș, a …]

Actualitate 0 Comentarii

1 septembrie – Ziua Diplomației Române

1 septembrie – Ziua Diplomației Române – Ziua Diplomației Române se sărbătorește, din 2005, la 1 septembrie, în preajma Reuniunii Diplomației Române, organizată anual de Ministerul Afacerilor Externe, eveniment dedicat …]

1 Comentariu

  1. Stiri Alba Iulia
    iunie 05, 16:08 Reply
    Conform sursei citate, una dintre acuzaţii se referă la faptul că Victor Ponta ar fi emis mai multe facturi, fără a avea o bază legală, în baza unui contract încheiat între firma sa de avocatură şi cea a lui Dan Şova. Anchetatorii susţin că, în realitate, premierul nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare cu Şova. Mai mult, în perioada efectuării unor controale fiscale, Ponta s-a înţeles cu Şova ca acesta să întocmească în cadrul societăţii de avocaţi rapoarte de activitate juridică, "pretins a fi prestată de Ponta Victor-Viorel, corespunzătoare celor 16 luni cât a durat convenţia", mai spun procurorii anticorupţie.

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*