6 mai 2016 Comentarii 0

Victoria Beckham, dezvăluiri inedite despre perioada Spice Girls: „Îmi opreau microfonul”

Victoria Beckham, dezvăluiri inedite despre perioada Spice Girls: „Îmi opreau microfonul”

Victoria Beckham nu a fost niciodată celebră pentru calitățile sale vocale, deși a devenit cunoscută în întreaga lume cu formația Spice Girls. Acum, după ani de zile de la destrămarea grupului, soția lui David Beckham a recunoscut că făcea playback în timpul concertelor. Mai exact, producătorii obișnuiau să îi oprească frecvent microfonul.

Actualul designer de modă a recunoscut acest lucru la un eveniment organizat la National Portrait Gallery din Londra pentru a marca împlinirea unui secol de existenţă al revistei Vogue.

”Obişnuiau să îmi oprească microfonul şi să le lase pe celelalte fete să cânte. Însă eu sunt aceea care râde la urmă – deoarece, acum, microfonul meu este funcţional şi vocea mea este cu adevărat auzită!”, a declarat Victoria Beckham.

Potrivit The Sun, vedeta era nevoită să mimeze în timp ce se afla pe scenă, iar piesele din repertoriul grupului Spice Girls erau de fapt interpretate de celelalte membre ale formaţiei – Emma Bunton, Mel C, Mel B şi Geri Halliwell.

Soția fostului fotbalist David Beckham a fost acuzată de mai multe ori că face playback, însă este pentru prima oară când recunoaște acest lucru.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Post-ul Victoria Beckham, dezvăluiri inedite despre perioada Spice Girls: „Îmi opreau microfonul” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Victoria Beckham, dezvăluiri inedite despre perioada Spice Girls: „Îmi opreau microfonul”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fotbaliștii de la PSG vor îmbrăca tricouri speciale, în memoria victimelor atentatelor din Paris

Fotbaliștii de la PSG vor îmbrăca tricouri speciale, în memoria victimelor atentatelor din Paris – PSG va evolua cu tricouri speciale, pentru a comemora victimele atentatului de la Paris. Pe …]

Sport 0 Comentarii

Darren Cahill: ”Rolul meu e ca Simona Halep să devină şi mai bună. Pentru a câştiga un Grand Slam trebuie să fii pregătit, sănătos, să câştigi şapte meciuri şi să ai un pic de noroc”

Darren Cahill: ”Rolul meu e ca Simona Halep să devină şi mai bună. Pentru a câştiga un Grand Slam trebuie să fii pregătit, sănătos, să câştigi şapte meciuri şi să …]

Sport 0 Comentarii

Sărbătoare mare. Ce să NU faci de Paştele Blajinilor

Sărbătoare mare. Ce să NU faci de Paştele Blajinilor – Mai multe pe rtv.net Post-ul Sărbătoare mare. Ce să NU faci de Paştele Blajinilor apare prima dată în Libertatea.ro. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*