VIDEO EXCLUSIV/ Adrian Minune ne-a arătat fața lui nevăzută: ”Mie îmi place să rămân singur cu mine, să meditez, să mă descopăr, să mă autodepășesc”
21 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/ Adrian Minune ne-a arătat fața lui nevăzută: ”Mie îmi place să rămân singur cu mine, să meditez, să mă descopăr, să mă autodepășesc”

VIDEO EXCLUSIV/ Adrian Minune ne-a arătat fața lui nevăzută: ”Mie îmi place să rămân singur cu mine, să meditez, să mă descopăr, să mă autodepășesc”

Un om mic, dar cu suflet mare. Așa a fost văzut mereu Adrian Minune, care, în ciuda staturii sale, a reușit să îngenuncheze mulți „grei” cu melodiile lui. Deși pozează într-un bărbat bățos, cântărețul are multe momente de slăbiciune.

adrian_minune_06.jpg

Zilele trecute am stat de vorbă cu Adrian Minune, care se pregătea să filmeze pentru emisiunea „Roata Norocului” de la Kanal D. Extrem de deschis, artistul de muzică de petrecere ne-a povestit despre familie, despre prieteni și despre oamenii care-l înconjoară zi de zi. În ciuda faptului că lumea în vede ca pe o persoană extrem de sociabilă, artistul ne-a mărturisit că se încrede cu greu în cei de lângă el.

„Nu există să am încredere pentru că este o probă contrară întotdeauna. Eu încă nu am un prieten. Am amici, am „prieteni” cu care ies în fiecare zi. Bine, sunt frații mei, mergem la sprițuri, nu contează, bag mâna în buzunar, plătesc, de multe ori plătesc și ei, dar de cele mai multe ori plătesc eu, pentru că mie îmi place să lucrez la eticheta mea”, a mărturist pentru LIBERTATEA, artistul.

adrian_minune_03_ddfd2e2c62.jpg

„Am văzut oameni atât de săraci încât le-au rămas doar banii”

Extrem de profund în declarații, Adrian Minune a reușit să ne surprindă, în momentul în care a declarat că este genul de persoană care trăiește clipa și căreia îi place să se bucure de oamenii de lângă el, atât timp cât îi mai are în viață.

„Niciodată nu mi-am făcut planuri pentru că mi-a plăcut să trăiesc clipa ca și când ar fi ultima. Am văzut milionari care au murit într-o secundă și au rămas banii de ei, nepetrecuți, muncind; am văzut oameni atât de săraci încât le-au rămas doar banii; am învățat multe din școala vieții”, a mai spus cântărețul de muzică de petrecere.

De altfel, Minune ne-a mai împărtășit un lucru numai bun să-i sublinieze latura profindă: caută singurătatea ca să mediteze.

adrian_minune_05.jpg

„Mie îmi place să mai rămân singur cu mine și să încerc să mă descopăr, să gândesc altfel decât gândesc în fiecare zi, pentru că am învățat la școală să mă autodepășesc, să fac altceva, să fac ceea ce nu am făcut niciodată, când sunt singur în casă, niște chestii de ale mele, pe care le am eu separat. Azi (n.r. miercuri) a fost ultima dată când am rămas singur cu mine”, a mai spus Minune, completând că, după o sesiune de meditație îi vine și inspirația.

„Compun cu ochii închiși în pat, iar fratele meu scrie. Mă inspir din cartea de istorie a vieții mele și mai am destulă inspirație”, a mai declarat Adrian Minune pentru LIBERTATEA.

4493-281134-adrianminunenunta.jpg

„Am făcut blat doar la școală”

Cântărețul ne-a mai povestit că, în ciuda faptului că lumea susține despre el că, având bani, reușește să se descurce mai ușor în viață și că se ajută de relațiile pe care le-a dobândit de-a lungul timpului pentru a ieși din diferite situații, Minune ne-a povestit că singura dată când a făcut compromisuri, era atunci când era elev și avea înțelegere cu profesorii și directorii pentru a nu rămâne repetent.

„Singurul blat pe care l-am avut, a fost la școală, în clasa a 5-a, ca să zic așa, pentru că eu mergeam la nuntă, 2 trimestre nu veneam la școală pentru că mergeam să cânt, iar în ultimul trimestru trăgeam tare, că așa era atunci, să iau note mari și să împartă frumos ca să-mi iasă media %, de trecere. Știam că pot mai mult, dar mă ajuta mai mult norocul de la Dumnezeu, glasul și harul pe care mi l-a dat pentru a câștiga bani. De aceea prețuiesc fiecare bănișor”, ne-a mai spus solistul.

 

 

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Adrian Minune ne-a arătat fața lui nevăzută: ”Mie îmi place să rămân singur cu mine, să meditez, să mă descopăr, să mă autodepășesc” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/ Adrian Minune ne-a arătat fața lui nevăzută: ”Mie îmi place să rămân singur cu mine, să meditez, să mă descopăr, să mă autodepășesc”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Urmărire cu focuri de armă în Covasna

Urmărire cu focuri de armă în Covasna – Un polițist a tras nouă gloanțe pentru a opri patru suspecți de furt. Incidentul a avut loc pe DN 11 din Covasna. …]

Sport 0 Comentarii

Andreea Mitu iubește cu o blondă fatală din fotbal! FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Mitu iubește cu o blondă fatală din fotbal! FOTO ÎN ARTICOL – Jucătoarea de tenis Andreea Mitu (24 de ani, locul 112 WTA) este nedespărțită de Luana Rednic, fiica …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali s-a lecuit: ”Nu mai transfer străini în viața mea!”

Gigi Becali s-a lecuit: ”Nu mai transfer străini în viața mea!” – Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, și-a schimbat radical discursul. Nu mai crede o iotă în prostia pe care o repeta …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*