VIDEO EXCLUSIV/ I-a obținut binecuvântarea! Raluca Bădulescu îmbracă rochia de mireasă cu acordul fostului soț
1 mai 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/ I-a obținut binecuvântarea! Raluca Bădulescu îmbracă rochia de mireasă cu acordul fostului soț

VIDEO EXCLUSIV/ I-a obținut binecuvântarea! Raluca Bădulescu îmbracă rochia de mireasă cu acordul fostului soț

Femeia de afaceri se simte bine în pielea ei și arată extraordinar după ce și-a micșorat stomacul. De doi ani se menține la 56 de kilograme, o greutate la care nu a visat vreodată că va ajunge. Prin urmare, în această toamnă va face și nunta, urmând să își pună în evidență formele de invidiat cu ajutorul a două rochii de mireasă.

Formele rubensiene de odinioară sunt istorie! Raluca Bădulescu a topit 70 de kilograme în urma intervenției chirurgicale la care și-a supus organismul în urmă cu trei ani. Și grasă și slabă, blonda este aceeași femeie care a știut nu numai să rămână în relații bune cu fostul soț, Vali Pungă, dar și să îl împrietenească pe actualul partener de viață cu acesta. Rar îți este dat să vezi în showbiz așa armonie și înțelegere!

RALUCA BADULESCU FAMILIE

Deși și-a încheiat socotelile cu Vali Pungă, acesta ocupă în continuare un loc important în viața ei, pentru că au un băiat împreună. Surprinzător, acest aspect nu îl deranjează pe Florin, bărbatul care o va duce pe Raluca la altar în această toamnă.

“Soțul meu, Florin, este foarte bun prieten cu Vali și suntem împreună o familie extinsă. Toți adunați în jurul copilului, în jurul lui Alex. Nu există motive de gelozie. Eu și cu Vali suntem despărțiți legal de 10 ani, iar cu Florin sunt măritată deja de 9 ani, dar eu și cu Vali suntem cei mai buni prieteni. Suntem mai mult decât prieteni, suntem o familie, iar fostul soț, Vali, se înțelege foarte bine cu actualul meu soț, pentru că Florin este un tip extraordinar de open mind și înțelege foarte bine această relație, iar copilul ne-a unit pe toți”, a declarat, pentru Libertatea, Raluca Bădulescu.

FOTO: Facebook

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ I-a obținut binecuvântarea! Raluca Bădulescu îmbracă rochia de mireasă cu acordul fostului soț apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/ I-a obținut binecuvântarea! Raluca Bădulescu îmbracă rochia de mireasă cu acordul fostului soț

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Brașovul, umulită! Fetele de la Sepsi Sf. Gheorghe păstrează Cupa României

Brașovul, umulită! Fetele de la Sepsi Sf. Gheorghe păstrează Cupa României – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și-a păstrat Cupa României, umilind CS Olimpia Brașov în finala Cupei României feminine …]

Apariție de 90.000 de euro! Iulia Albu este hotărâtă să șocheze!

Apariție de 90.000 de euro! Iulia Albu este hotărâtă să șocheze! – Recunoscută pentru aparițiile unice și pentru preferințele atipice în materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier …]

Sport 0 Comentarii

Irina Begu este la un meci distanță de o primă confruntare cu Serena Williams

Irina Begu este la un meci distanță de o primă confruntare cu Serena Williams – Irina Begu (25 ani, locul 35 WTA) va juca în primul tur al turneului de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*