22 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/ Kamara s-a vopsit cu acordul soției: “Mă voia un pic mai blond, dar…”

VIDEO EXCLUSIV/ Kamara s-a vopsit cu acordul soției: “Mă voia un pic mai blond, dar…”

Kamara este unul dintre artiștii care se preocupă în detaliu de imaginea sa. Așa că jumătatea trupei Alb Negru uimește cu fiecare apariție.

Cântărețului îi place să iasă în evidență prin haine și se consultă cu designeri pentru a nu da greș. Kamara a fost prezent ieri la deschiderea unui magazin de haine pentru bărbați, unde a studiat în detaliu colecția brandului italian. “Încerc să fiu creativ și să nu mă îmbrac cum se îmbracă toată lumea! În momentul de față am foarte mulți pantaloni și foarte multe sacouri”, ne-a povestit Kamara.

Deși a recurs la o schimbare de look acum o lună, artistul încă mai are nevoie de timp ca să se obișnuiască în această ipostază. “Am făcut tot felul de schimbări de-a lungul vremii. Am fost cu creastă, cu plete, cu codițe, creț cu părul mare, creț cu părul mic, ras cu dungi și am simțit nevoia să fac altceva, dar să mă și prindă! Așa că m-am sfătuit cu hairstylistul meu care mi-a găsit această coafură, bineînțeles m-am sfătuit și cu soția mea, pentru că și ea are gusturi fine în domeniul ăsta, și gata. Ea mă voia un pic mai blond, dar i-am zis: ‹‹ stai așa un pic, că nu!››”, a precizat el.

Foto: Dumitru Angelescu

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Kamara s-a vopsit cu acordul soției: “Mă voia un pic mai blond, dar…” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/ Kamara s-a vopsit cu acordul soției: “Mă voia un pic mai blond, dar…”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Petrolul a adus un atacant cipriot

Petrolul a adus un atacant cipriot – După Daniel Stana (mijlocaș, Ceahlăul), care a ajuns, luni după-amiază, în Antalya, încă doi noi jucători li s-au alăturat celor de la Petrolul. …]

Sport 0 Comentarii

Și Sofien Moussa nu mai vine! Petrolul vrea un portar de la Timișoara

Și Sofien Moussa nu mai vine! Petrolul vrea un portar de la Timișoara – Atacantul tunisian Sofien Moussa (AICI, povestea lui) nu a venit până acum la antrenamentele Petrolului. Motivul …]

Gestul impresionant făcut de Vladimir Drăghia! „Lucrăm la fabrica de oxigen”

Gestul impresionant făcut de Vladimir Drăghia! „Lucrăm la fabrica de oxigen” – Vladimir Drăghia şi-a uimit prietenii virtuali, după ce a postat o imagine în care apare alături de alte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*