VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București!
29 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București!

VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București!

Unul din puținii prieteni pe care i-a avut Michael Jackson, cel ce i-a fost timp de 14 ani inginer de sunet dar și producător muzical, Michael Durham Prince, vine în România pentru a se ocupa de concertul de pe 7 iulie, din Piața Constituției, ”The Ultimate Thriller”.

Devenit mult mai celebru după nefericitul deces al starului, Durham Prince este cel care deține 20 de cântece neterminate ale lui Michael Jackson, o avere muzicală ce nu poate fi estimată, dar care, datorită contractelor semnate de moștenitorii ”regelui pop”, nu are voie să le pună titlu ori să le difuzeze deocamdată.

Prince, care, în ultimii 7 de ani, a urmat-o pe Celine Dion în turnee, dar și pe Beyoncé, Mariah Carey, Britney Spears, Usher ori Shakira, a fost în România cu Michael Jackson în 1996, anul de când a devenit principal inginer de sunet al concertele sale și și-a dorit personal să mai aibă șansa să se ocupe de sound-ul unui spectacol muzical-coregrafic dedicat lui Michael Jackson, show unic găzduit de Piața Constituției. Dorință pe care o exprimă într-un film prezentat exclusiv de Libertatea.

michael prince

Venirea la București, pentru reîntâlnirea publicului de aici, s-a numărat printre ultimele dorințe ale megastrarului. Grație tehnologiei și scenotehnicii de ultimă oră, pe 7 iulie, Michael Jackson va fi reprodus prin efecte vizuale holografice, într-un concert inedit, în care va fi prezentă întreaga sa trupă de instrumentiști și coregraf, spectacol de istorie. Biletele s-au pus în vânzare.

Post-ul VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gică Popescu mai stă în închisoare cel puțin încă o lună. ^Tribunalul Buftea va judeca recursul DNA, abia după ce procurorii vor formula motivarea constestației împotriva deciziei de liberare condiționată. Au termen până la mijlocul lunii viitoare

Gică Popescu mai stă în închisoare cel puțin încă o lună. ^Tribunalul Buftea va judeca recursul DNA, abia după ce procurorii vor formula motivarea constestației împotriva deciziei de liberare condiționată. …]

Sport 0 Comentarii

Bouchard, speriată de un gândac de bucătărie!

Bouchard, speriată de un gândac de bucătărie! – Eugenie Bouchard (Canada, 22 de ani, locul 52 WTA) joacă finala la turneul WTA de la Kuala Lumpur (BMW Malaesia Open). Fata din Canada a …]

Sport 0 Comentarii

Sportul național se joacă la Frontieră! Echipa din Constanța, campioană la oină

Sportul național se joacă la Frontieră! Echipa din Constanța, campioană la oină – Frontiera Tomis Constanța a cucerit titlul de campioană națională la oină, după încheierea meciurilor din returul Campionatului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*