VIDEO EXCLUSIV/ Oare din cauza asta a vrut Răzvan Simion să se întoarcă la nevastă? Lidia Buble dezvăluie motivele de ceartă în cuplu!
4 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/ Oare din cauza asta a vrut Răzvan Simion să se întoarcă la nevastă? Lidia Buble dezvăluie motivele de ceartă în cuplu!

VIDEO EXCLUSIV/ Oare din cauza asta a vrut Răzvan Simion să se întoarcă la nevastă? Lidia Buble dezvăluie motivele de ceartă în cuplu!

O căsnicie aparent solidă s-a destrămat anul trecut, când Răzvan Simion a decis să plece de acasă și să se mute cu mai tânăra lui iubită, Lidia Buble. Mânată de sentimentele pentru “matinal”, artista a uitat că este fată de pastor penticostal și că nu se cade să aibă o relație cu un bărbat însurat.

Îndrăgostiții și-au asumat relația, care durează de mai bine de un an, chiar dacă Răzvan este în continuare însurat în acte. Mai mult, povestea lor de dragoste a luat o turnură neașteptată la mijlocul lunii februarie, când Răzvan Simion a petrecut ziua îndrăgostiților cu Diana, mama copiilor lui. Potrivit surselor din anturajul prezentatorului TV, acesta ar fi intenționat să se întoarcă acasă, în sânul familiei. O întâlnire asemănătoare a avut loc între Răzvan și Diana și de 8 Martie, semn că lucrurile între Lidia și vedeta Antenei 1 nu erau tocmai pe roze.

Razvan Simion-Diana-intalnire

În ciuda acestui aspect, cântăreața este convinsă că-i pe aceeași lungime de undă cu iubitul ei. “Eu am mai multe calități, sinceră să fiu, aici nu sunt deloc modestă. Sunt foarte pozitivă, mă bucur de tot ce este în jurul meu în fiecare zi, sunt foarte veselă întotdeauna, el la fel, cred că de asta ne potrivim și atât de bine. Întotdeauna e vesel, e cu zâmbetul pe buze și are o energie foarte pozitivă”, ne-a povestit ea entuziasmată.

Devine irascibilă după concerte

Ca în orice cuplu, există și situații mai puțin plăcute, iar vedeta recunoaște că nu are o dispoziție bună când vine acasă de la concerte. Drumurile și oboseala par să își spună cuvântul, iar ea nu este cea mai bună companie în acele momente.

razvan_simion_lidia_buble

“Avem și defecte cu siguranță. Nu știu, poate atunci când vin obosită de la concerte îmi sare țandără puțin mai repede și poate sunt așa mai irascibilă, dar în rest nu prea. Sunt o fire foarte calmă de felul meu. Defectul lui este că se trezește prea dimineață și mă trezește și pe mine bineînțeles”, a declarat, pentru Libertatea, Lidia Buble.

Nu are timp de gospodărie

Relația cu Răzvan Simion i-a adus Lidiei Simion mai multe concerte, respectiv mai mulți bani și mai puțin timp liber. Așa se face că ea nu are timp suficient să se ocupe de activități casnice pentru confortul lui Răzvan. De pildă, obișnuiește să îi calce hainele? “Când e nevoie, da, sincer am pe cineva care se ocupă de asta, pentru că sunt foarte mult timp plecată și nu prea mai am timp, dar sunt întotdeauna toate puse la locul lor, totul e perfect!”, a conchis ea.

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Oare din cauza asta a vrut Răzvan Simion să se întoarcă la nevastă? Lidia Buble dezvăluie motivele de ceartă în cuplu! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/ Oare din cauza asta a vrut Răzvan Simion să se întoarcă la nevastă? Lidia Buble dezvăluie motivele de ceartă în cuplu!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Xavi a devenit tătic și i-a dat fiicei numele unui continent

Xavi a devenit tătic și i-a dat fiicei numele unui continent – Xavi Hernandez, 35 ani, campion mondial și dublu campion european cu Spania, este cel mai fericit om de …]

Sport 0 Comentarii

La Miami, Monica Niculescu întâlnește o chinezoiacă aflată pe 664 WTA. Și Irina Begu și-a aflat adversara. Simona Halep joacă și la dublu

La Miami, Monica Niculescu întâlnește o chinezoiacă aflată pe 664 WTA. Și Irina Begu și-a aflat adversara. Simona Halep joacă și la dublu – Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, …]

Banatul este fruntea Europei la dans sportiv. România, cu două perechi în finală / GALERIE FOTO & VIDEO

Banatul este fruntea Europei la dans sportiv. România, cu două perechi în finală / GALERIE FOTO & VIDEO – Campionii României la tineret Standard, Rednic Paul – Lucaciu Roxana (Magnum Team …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*