VIDEO EXCLUSIV | «Postul scurt» câştigă teren în showbiz. Celebrităţile au redus perioada de abstinenţă cu acordul popilor: «Preotul la care merg mi-a spus că o săptămână este de ajuns»
16 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV | «Postul scurt» câştigă teren în showbiz. Celebrităţile au redus perioada de abstinenţă cu acordul popilor: «Preotul la care merg mi-a spus că o săptămână este de ajuns»

VIDEO EXCLUSIV | «Postul scurt» câştigă teren în showbiz. Celebrităţile au redus perioada de abstinenţă cu acordul popilor: «Preotul la care merg mi-a spus că o săptămână este de ajuns»

Nu doar lemnul şi spaţiile mici ale celor de la Taxi au împărţit credincioşii- n două, ci şi postul Paştelui. Curioşi să aflăm care celebrităţi s-au înhămat la 40 de zile fără proteine şi sex, am constatat că lista vedetelor cuminţi, care au prioritate la îmbarcare în cursa către Rai, e mult mai scurtă decât cea a păcătoaselor sau cea a… parţial credincioaselor. Cea mai populară variantă, care câştigă tot mai mult teren în showbiz, e a “postului scurt”. Ce înseamnă asta? O singură săptămână guvernată de abstinenţă, fix înainte de Paşte.

Diana Şucu e «abonată» la biserică din clasa a IX-a

Diana Şucu, soţia milionarului Dan Şucu şi fostă prezentatoare TV, obişnuieşte să respecte rânduielile bisericeşti şi merge deseori la preot. “Ca orice creştin, încerc să ţin post şi sper să-mi şi iasă până la sfârşit. Am un părinte apropiat sufletului meu şi familiei mele, acolo unde ne-am cununat eu şi Dan şi acolo unde ne-am şi botezat copiii. Părintele Iordache se numeşte. Merg la dânsul ori de câte ori simt nevoia. În general, da, ţin ambele posturi mari de peste an şi mă spovedesc. Şi fac acest lucru, cred, din clasa a IX-a”, ne-a declarat Diana Şucu.

04-05-Diana-Sucu-VLAD6632

Foto: Vlad Chirea

Lora nu rezistă alergăturii fără carne şi ouă

Lora se străduieşte să respecte “regulile” creştineşti din această perioadă, însă programul încărcat o cam împiedică. “Ţin post, dar nu pe tot. Iar pentru spovedit încă îmi caut un duhovnic bun. Am unul, dar nu e în Bucureşti. Cu mâncarea e greu, fiindcă sunt mereu pe drumuri şi, în general, ajung să mănânc prin benzinării. Fac mult efort fizic şi organismul are nevoie de hrană consistentă, de proteine din carne şi ouă”, ne-a spus ea.

04-05-Lora---Dimitri-Caceaune

FOTO: Dimitri Caceaune

Abstinenţă totală în ultima săptămână pentru Giulia

Vlad Huidu a fost fericit până acum, nevasta nu l-a tăiat nici de la raţia de proteine animale, nici de la porţia de… sex. Însă pentru ultima săptămână de post, cântăreaţa îi pregăteşte o surpriză: scoate din meniu tot ce-i “de dulce” şi îi dă interzis soţului la plăceri trupeşti. “Sunt o persoană credincioasă, dar nu cred că asta înseamnă neapărat că trebuie să ţin chiar tot postul. Ţin post în ultima săptămână dinainte de Paşte şi încerc să ajung şi cu cei mici să ne spovedim şi să ne împărtăşim. Avem un duhovnic, dar nu ajungem foarte des, pentru că suntem foarte ocupaţi”, ne-a mărturisit Giulia Anghelescu. Oricum, judecând după declaraţiile făcute în anii anteriori, o săptămână de post e un pas mare înainte în cazul Giuliei. Prin 2013- 2014 spunea că reuşeşte cu greu să se abţină de la a consuma carne miercurea şi vinerea, iar în ce priveşte sexul… ei bine, de la asta nu reuşea să se abţină deloc!

04-05-Giulia-si-sotul

Giulia şi soţul ei

Lui Nicole Cherry i se face rău dacă nu se hrăneşte corespunzător

Senzaţia adolescentă a muzicii, Nicole Cherry ne-a mărturisit că ţine post, dar nu pe tot, fiindcă organismul încă în dezvoltare (are 17 ani) o “pedepseşte” imediat, dacă nu primeşte ce are nevoie. “Merg să mă spovedesc şi să mă împărtăşesc în perioada asta. Simt nevoia s-o fac, aşa îi mulţumesc eu lui Dumnezeu. Iar post ţin în ultima săptămână. Preotul la care merg mi-a spus că o săptămână e de ajuns, mai ales că eu am un program foarte încărcat şi dacă nu mănânc ceva consistent, mi se face rău”, ne-a mărturisit cântăreaţa.

04-05-nicole-cherry-foto-dumitru

Şi Dana Rogoz îşi scoate pârleala pe final

De când se ştie, Dana Rogoz a reuşit să-şi ţină poftele în frâu doar o perioadă scurtă. “Nu ţin post, adică nu pe tot, doar foarte aproape de final, în ultima săptămână. Aşa am făcut dintotdeauna şi nu are sens să mint”, ne-a mărturisit ea.

04-05-Dana-Rogoz-2

Ellie White pupă poala popii: «Sper să mă ierte Dumnezeu»

După ce, ani în şir, părinţii i-au impus să ţină post, în prezent, cântăreaţa recunoaşte că nu mai respectă regulile. “Nu reuşesc. Încerc să mă abţin de la ce e interzis, dar nu reuşesc de fiecare dată. Când trebuie să le dau copiilor de mâncare, parcă mă încearcă şi pe mine poftele. Important este că sunt credincioasă în suflet şi sper să mă ierte Dumnezeu, chiar dacă nu ţin post”, ne-a mărturisit Ellie White.

04-05-Ellie-White-FHM-Romania-2

FOTO: FHM

Ioana Blaj nu s-a mai spovedit din liceu

Actriţa care a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu în inima producătorului Ducu Ion nu se abţine de la nimic în această perioadă. “Nu ţin post, nu mă spovedesc. Mă consider o persoană credincioasă, dar nu sunt adepta bisericii. Nu îmi place ca instituţie. Am dat de preoţi foarte OK, cu care m-am simţit chiar confortabil, dar nu mi-am făcut o regulă din a mă duce la spovedit. Eram în liceu ultima dată când m-am spovedit”, ne-a declarat Ioana Blaj.

01-ioana-blaj

Maria Radu: «Credinţa nu stă în asta!»

Cântăreaţa Maria Radu nu a postit niciodată şi nici nu s-a spovedit până acum. “Sunt o persoană credincioasă, dar nu ţin post şi nu am ţinut niciodată. Credinţa nu stă în asta. Cred că trebuie să fim mai buni cu oamenii zi de zi, tot timpul trebuie să facem asta, nu doar în perioada Paştelui sau în perioada Crăciunului – despre asta e vorba, apropo de credinţă! Eu mă rog oricum în fiecare zi, nu mă rog acum mai mult decât în alte zile”, ne-a mărturisit vedeta. În ceea ce priveşte mărturisirea păcatelor… “Nu am simţit nevoia să fac lucrul acesta. Bineînţeles că sunt anumite feţe bisericeşti – nişte persoane extrem de blânde şi de bune, sunt excepţii – cu care probabil aş vorbi sau cu care m-aş consulta, dar până la spovedit e cale lungă”, a punctat ea.

01-Maria-Radu

Bambi s-au făcut evlavioase de când au duhovnic centenar

De patru ani, surorile Bambi, Denisa şi Raluca Tănase, merg cu regularitate să se spovedească şi să se împărtăşească. “Avem un duhovnic care va împlini 101 ani în decembrie. Îl iubim tare mult, nea fost aproape în toate perioadele noastre critice. Din cauza programului, nu reuşim să ţinem post mai tot timpul, dar miercuri şi vineri ţinem, citim rugăciuni şi ne împărtăşim la final de post”, ne-a povestit Raluca de la Bambi.

04-05-bambi,-foto-gabi-patrut

Cristina Cioran este prea pofticioasă

“Nu ţin post, deşi îmi doresc. Probabil că în ultima săptămână dinaintea Paştelui voi ţine. De spovedit, mă spovedesc, da. Dar în privinţa mâncării… sunt puţin neatentă şi de multe ori mă ia pofta pe dinainte, ca să zic aşa…”, ne-a mărturisit actriţa.

04-05-Cristina-Cioran---Draga-me

Xonia mai cade-n păcat, din când în când

Cântăreaţa Xonia este conştientă de importanţa perioadei de dinaintea sărbătorilor pascale, însă recunoaşte că mai cade pradă tentaţiilor. “Ţin post, dar nu unul ca la carte. Cel mai important lucru este că mă rog. O să mă şi duc să mă spovedesc”, ne-a spus blonda.

04-05-Xonia12101

 

 

Post-ul VIDEO EXCLUSIV | «Postul scurt» câştigă teren în showbiz. Celebrităţile au redus perioada de abstinenţă cu acordul popilor: «Preotul la care merg mi-a spus că o săptămână este de ajuns» apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV | «Postul scurt» câştigă teren în showbiz. Celebrităţile au redus perioada de abstinenţă cu acordul popilor: «Preotul la care merg mi-a spus că o săptămână este de ajuns»

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ce salariu are o asistentă TV. Dan Negru a dat din casă

Ce salariu are o asistentă TV. Dan Negru a dat din casă – Face ce face și tot la bani ajunge. Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de …]

ÎPS Laurențiu Streza: ”Pozele cu Arsenie Boca vândute ca icoane, o blasfemie”

ÎPS Laurențiu Streza: ”Pozele cu Arsenie Boca vândute ca icoane, o blasfemie” – Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza condamnă închinarea la fotografiile unor persoane care nu sunt declarate sfinte de către …]

Sport 0 Comentarii

#COLECTIV / Fiul Anei Pascu va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou

#COLECTIV / Fiul Anei Pascu va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou – Federația Română de Scrimă a publicat pe site-ul oficial programul ceremoniei de înhumare a lui Alexandru Pascu, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*