VIDEO EXCLUSIV | Roxana Ciuhulescu: ”Nu sunt bună în bucătărie decât în alte sensuri. Dar la raliuri sunt una dintre cele mai pasionate femei din România!”
22 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV | Roxana Ciuhulescu: ”Nu sunt bună în bucătărie decât în alte sensuri. Dar la raliuri sunt una dintre cele mai pasionate femei din România!”

VIDEO EXCLUSIV | Roxana Ciuhulescu: ”Nu sunt bună în bucătărie decât în alte sensuri. Dar la raliuri sunt una dintre cele mai pasionate femei din România!”

Roxana Ciuhulescu participă zilele acestea la campionatul de raliu International Baja 500 Bucharest 2016, care are loc pe 22-23 aprilie. Vedeta s-a aliniat la start cu echipa ei formată numai din fete, care nu sunt cu nimic mai prejos decât piloții bărbați.

”O femeie pilot este așa cum sunt ceilalți piloți. Când sunt la raliu nu mă mai gândesc la asta. Nu e un handicap să fii femeie”, ne-a spus Roxana. ”Pentru mine e confortabil, pentru că sunt de 16 ani în domeniul ăsta”, a adăugat vedeta.

”Se aliniază la start primul echipaj integral feminin, inclusiv mecanici și truck driver. Vom fi numai fuste”, ne-a mai spus amuzată Roxana Ciuhulescu.

Mașina pe care o va conduce Roxana este cea cu care a participat anul trecut la Transcarpatic Rally, ”care se înfige, e obraznică, așa ca mine”, a adăugat blonda.

Cât despre alte pasiuni mai… feminine, șoferița ne-a spus că nu prea are. ”Mie nu mi-a plăcut să gătesc. Nu sunt bună în bucătărie decât în alte sensuri. Dar la raliuri sunt una dintre cele mai pasionate femei din România”, a conchis Roxana.

Urmărește interviul integral în filmulețul de mai sus.


Video-interviu realizat de Dumitru Angelescu

Post-ul VIDEO EXCLUSIV | Roxana Ciuhulescu: ”Nu sunt bună în bucătărie decât în alte sensuri. Dar la raliuri sunt una dintre cele mai pasionate femei din România!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV | Roxana Ciuhulescu: ”Nu sunt bună în bucătărie decât în alte sensuri. Dar la raliuri sunt una dintre cele mai pasionate femei din România!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un suporter și-a tatuat numele lui Balotelli pe spate! Reacția atacantului e uriașă

Un suporter și-a tatuat numele lui Balotelli pe spate! Reacția atacantului e uriașă – Un suporter și-a tatuat numele lui Mario Balotelli pe spate, plus numărul 45, purtat de atacantul de …]

Sport 0 Comentarii

Au apărut imagini de la incidentul în care un fost jucător din Liga 1 a trăit șocul vieții / VIDEO

Au apărut imagini de la incidentul în care un fost jucător din Liga 1 a trăit șocul vieții / VIDEO – Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, a …]

Sport 0 Comentarii

”Cazul Hănescu” nu e singular în tenis! Un american a căzut din picioare la US Open / VIDEO

”Cazul Hănescu” nu e singular în tenis! Un american a căzut din picioare la US Open / VIDEO – Tenisul a devenit un sport periculos, deși nu este o disciplină de contact. Ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*