VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei!
16 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei!

VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei!

Dana Rogoz a debutat sub bagheta magicianului de la Abracadabra, iar de-a lungul anilor, legătura dintre ea și celebrul Marian Râlea a fost una foarte strânsă.

După ce proiectul “Abarcadabra” s-a încheiat, cei doi au colaborat de-a lungul anilor în diverse seriale, iar destinul i-a adus împreună, de câteva ori, și în teatru. Deși bucuria a fost imensă de fiecare dată când au aflat că s-au ivit astfel de ocazii, Dana Rogoz și Marian Râlea nu au apucat să joace împreună în fața spectatorilor. Din diverse motive, piesele au fost suspendate, fiecare continuându-și separat proiectele. Iată că după 15 ani, așteptarea a luat sfârșit, iar mentorul și eleva lui joacă împreună în “Mecanica inimii”, un spectacol de excepție din a cărui distribuție mai fac parte Maia Morgenstern și Marius Manole.

MARIAN RALEA

“La începutul carierei îmi spunea să nu fac actorie, pentru că este o meserie graoznică și îngrozitor de grea, ca să mă facă să sufăr și evident că nu l-am crezut! Voia doar să mă ambiționeze și să mă facă să caut mai adânc așa răspunsurile pentru care aleg această meserie, iar acum, pentru că am ales-o și pentru că ne întâlnim pe scena teatrului, este un actor extrem de generos, extrem de talentat și are întotdeauna sfaturile cele mai bune înainte de fiecare reprezentație. Este primul proiect teatral și e prima oară când ne suim din nou pe scenă, după 15 ani”, ne-a mărturisit Dana Rogoz.

“Este un reper în viața mea”

Practic Dana Rogoz a crescut sub ochii lui Marian Râlea. El este omul care a influențat-o și datorită căruia este actriță. Îl numește cu mândrie mentorul ei. “Mi-a fost ca un tată și a fost și este ca un sprijin, chiar dacă uneori nu vorbim la fel de des la telefon. Din toate punctele de vedere, Marian este acolo, un reper în viața mea”, a conchis ea.

Foto: Gabriel Pătruț

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Chelsea, 7 înfrângeri stagionale! Ultima dată când s-a întâmplat asta a retrogradat! VIDEO

Chelsea, 7 înfrângeri stagionale! Ultima dată când s-a întâmplat asta a retrogradat! VIDEO – Chelsea, echipa antrenată de Jose Mourinho a pierdut în deplasare, 0-1 la Stoke City, în runda …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-out, etapa a 5-a. FC Botoșani – ACS Poli 6-1. Repriză de vis a moldovenilor

Liga 1, play-out, etapa a 5-a. FC Botoșani – ACS Poli 6-1. Repriză de vis a moldovenilor – LIGA 1, play-out, etapa a 5-a FC Botoșani – ACS Poli 6-1 …]

Sport 0 Comentarii

Fractură pe gheață. Naționala de hochei, bătută măr de Ucraina. Urmează, astăzi, Lituania

Fractură pe gheață. Naționala de hochei, bătută măr de Ucraina. Urmează, astăzi, Lituania – Naționala masculină de hochei pe gheață a României a fost învinsă de Ucraina cu scorul de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*