VIDEO EXCLUSIV/Motivul incredibil pentru care Denisa de la Bambi amână cea de-a treia intervenție la buze
1 mai 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/Motivul incredibil pentru care Denisa de la Bambi amână cea de-a treia intervenție la buze

VIDEO EXCLUSIV/Motivul incredibil pentru care Denisa de la Bambi amână cea de-a treia intervenție la buze

A recurs la 19 ani la augmentarea buzelor, din dorința de a arăta perfect, însă problemele s-au ținut lanț. Substanța injectată în 2006 a fost retrasă între timp de pe piață, iar efectele acesteia le-a resimțit din plin. Prin urmare, Denisa Tănase s-a lăsat pe mâinile unui estetician ca să înlăture pericolul iminent pentru sănătatea ei.

Cântăreața a suferit în vara anului trecut prima intervenție de îndepărtare a produselor permenente, când i-au fost scoși mai mulți noduli de la nivelul buzei superioare. A urmat toamna și o nouă vizită în care medicul i-a extras alte formațiuni din partea inferioară. Treptat, gura vedetei a căpătat un aspect natural. Tot atunci specialistul a avertizat-o că va trebui să se supună încă unui procedeu peste șase luni, după care va urma nivelarea buzelor. Iată că timpul s-a scurs, iar Denisa amână drumul la clinică.

TRUPA-BAMBI

“Muncesc foarte mult și această intervenție ar presupune și o perioadă de recuperare pe care nu mi-o permit deocamdată. Oricum sunt foarte fericită și foarte mulțumită de tot ceea ce s-a întâmplat până acum, chiar aș putea să spun că sunt ok așa și să mă mai gândesc legat de acea ultimă intervenție. Mă bucur că am rezolvat problemele pe care le aveam și asta e cel mai important”, a declarat, pentru Libertatea, Denisa Tănase.

Ea consideră însă că nu e momentul potrivit, pentru că recuperarea ar scoate-o din circuit vreo 2 săptămâni. Așa că nu vrea să își încurce sora, pe Raluca, și dansatorii, mai ales că trupa Bambi a lansat un videoclip și se află în promovare. “Suntem două persoane care zilnic ieșim din casă și muncim, avem o echipă, astfel că eu nu îmi permit să îmi iau așa o pauză de două săptămâni când am eu chef, pentru că tot proiectul ăsta depinde si de mine și nu pot ține în loc o mână de oameni, doar pentru că trebuie să face eu anumite lucruri. Le voi face în momentul în care îmi voi putea permite această perioadă de recuperare”, a conchis ea.

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/Motivul incredibil pentru care Denisa de la Bambi amână cea de-a treia intervenție la buze apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/Motivul incredibil pentru care Denisa de la Bambi amână cea de-a treia intervenție la buze

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rezultate MMA RXF 21! Super-show de arte marţiale mixte, în Sala Polivalentă / GALERIE FOTO

Rezultate MMA RXF 21! Super-show de arte marţiale mixte, în Sala Polivalentă / GALERIE FOTO – 10 meciuri antrenante au ridicat publicul în picioare, la Real Xtreme Fighting 21, eveniment …]

Sport 0 Comentarii

Cutremurător! O româncă plecată la muncă în Italia a murit arsă de vie!

Cutremurător! O româncă plecată la muncă în Italia a murit arsă de vie! – O româncă plecată la muncă în Italia a avut parte de o moarte îngrozitoare. Femeia s-a …]

Sport 0 Comentarii

Naționala României se menţine pe locul 16 în clasamentul FIFA

Naționala României se menţine pe locul 16 în clasamentul FIFA – Echipa naţională a României se menţine pe locul 16, cu 980 de puncte, în clasamentul FIFA Coca-Cola, conform ierarhiei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*