26 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO EXCLUSIV/Obicei inedit de Paște al Andreei Marin. Îi amintește de fiecare dată de mama ei moartă

VIDEO EXCLUSIV/Obicei inedit de Paște al Andreei Marin. Îi amintește de fiecare dată de mama ei moartă

Prezentatoarea emisiunii “Prețuiește viața” își aduce aminte cu drag de copilăria și de momentele petrecute alături de părinți. Vedeta și-a pierdut mama când era mica, aceasta decedând în urma unui accident, iar la începutul lunii martie și-a condus și tatăl pe ultimul drum.

Andreea Marin este o femeie puternică și a găsit puterea de a merge mai departe ori de câte ori soarta a fost crudă cu ea. Cea mai frumoasă amintire a ei este legată de Paște și de părinții ei.

“Căutarea prin iarbă a darurilor iepurașului și acea minunată amintire a părinților mei împreună, tineri, pentru că mama s-a stins când avea 36 de ani, deci eu nu am cunoscut-o altfel pe mama decât foarte tânără, și optimiști. Pentru mine Paștele înseamnă renaștere și aerul acela de optimism”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Implicată în numeroase campanii umanitare, vedeta TV a onorat invitația la emisiunea “Roata Norocului” de la Kanal D, din dorința de a ajuta un copil să ducă un trai mai bun.

“Eu nu sunt o norocoasă în viață și nu m-am bazat niciodată pe noroc pentru a construi ceva. E un fel de a spune Roata Norocului, pentru că de fapt concursul se bazează mult și pe cunoștințe, trebuie să ghicești, e un joc și unul frumos, îmi place! Îmi amintesc de spânzurătoarea de altă dată din copilăria noastră sau de puzzle. Particip la acest concurs chiar pentru ediția din ziua de Paște, pentru că putem ajuta astfel. Putem ajuta o familie, în cazul meu este vorba de o familie cu șapte membri, ei trăiesc într-un fost bloc de nefamiliști, într-o cămăruță care este încălzită doar cu un calorifer electric, se gătește la o plită, care stă undeva pe hol, baia este pe holul tuturor, la comun, condițiile sunt foarte grele de viață. Cu toate acestea, copilul care are 11 ani, Marian, este un puști delicios și își dorește foarte mult să răzbată în viață. Chiar dacă este mai greu la școală, nu este simplu în astfel de condiții să faci școală, nu se lasă, face pregătire cu niște eleve de clasa a X-a de la licee bune din București, în așa numitul Atelier de tranziție, care are grijă cu ajutorul voluntarilor de acești copii, ca ei să își continue educația. Îmi doresc tare mult să facem o treabă bună, pentru ca ei să aibă chiar în ziua de Paște o veste bună”, ne-a povestit ea.

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/Obicei inedit de Paște al Andreei Marin. Îi amintește de fiecare dată de mama ei moartă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO EXCLUSIV/Obicei inedit de Paște al Andreei Marin. Îi amintește de fiecare dată de mama ei moartă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un şofer român, prins cu 21 de imigranţi într-un camion! Bărbatul, bănuit de trafic de persoane!

Un şofer român, prins cu 21 de imigranţi într-un camion! Bărbatul, bănuit de trafic de persoane! – Un şofer român, în vărstă de 26 de ani,  a fost prins cu …]

Sport 0 Comentarii

Loteria bonurilor fiscale. Duminică are loc o nouă extragere

Loteria bonurilor fiscale. Duminică are loc o nouă extragere – O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminică, 17 aprilie. La această extragere participă toate bonurile fiscale …]

Ministrul se teme de DNA și evită să mai semneze documente financiare

Ministrul se teme de DNA și evită să mai semneze documente financiare – Ministrul se teme de DNA și evită să mai semneze documente financiare. „S-a retras în ultimul timp. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*