8 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO / PĂZEAAAAAAAAAAAAAAA! Îți vine să crezi că acest șofer de camion a scăpat cu viață?

VIDEO / PĂZEAAAAAAAAAAAAAAA! Îți vine să crezi că acest șofer de camion a scăpat cu viață?

Un șofer de TIR australian a executat o manevră incredibilă care l-a salvat de la moarte pe un motociclist care a staționat în direcția opusă.

Camera atașată de parbrizul unei mașini a surprins momentul în toată splendoarea lui. Evenimentul s-a petrecut în America, lângă râul Carlisle din regiunea Otway.

Post-ul VIDEO / PĂZEAAAAAAAAAAAAAAA! Îți vine să crezi că acest șofer de camion a scăpat cu viață? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO / PĂZEAAAAAAAAAAAAAAA! Îți vine să crezi că acest șofer de camion a scăpat cu viață?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Glume de cantonament: ”oltenii” Nuno Rocha și Madson, reporterii pentru Dolce Sport. Duminică, test cu Paksi / VIDEO

Glume de cantonament: ”oltenii” Nuno Rocha și Madson, reporterii pentru Dolce Sport. Duminică, test cu Paksi / VIDEO – Indiferent de probleme, atmosfera este bună în cantonamentul Craiovei. Se glumeşte …]

Sport 0 Comentarii

Explozie lângă stadionul pe care se juca meciul FC Brașov – CSM Râmnicu Vâlcea! A fost declarat codul roșu!

Explozie lângă stadionul pe care se juca meciul FC Brașov – CSM Râmnicu Vâlcea! A fost declarat codul roșu! – Explozie la o fabrică de pâine din Braşov, deţinută de …]

Sport 0 Comentarii

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?”

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?” – Marius …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*