11 aprilie 2016 Comentarii 0

VIDEO Pedeapsă umilitoare! Un vatman nervos dezbracă un copil de cămașă și își șterge parbrizul cu ea

VIDEO Pedeapsă umilitoare! Un vatman nervos dezbracă un copil de cămașă și își șterge parbrizul cu ea

O scenă surprinsă de un trecător în cartierul ieșean Tătărași a stârnit revoltă pe internet! Supărat că un copil năzdrăvan i-a murdărit geamul tramvaiului, un vatman îl pedepsește într-un mod umilitor.

În filmarea surprinsă de ieșean se vede cu vatmanul își curăță, tacticos, geamul cu cămașa unui copil, care urmărește scena alături. Se pare că puștiul ar fi aruncat înspre parbrizul trmavaiului cu lapte, iar conducătorul vehiculului a oprit și l-a fugărit pe băiat.

L-a prins, l-a dezbrăcat de cămașa pe care a folosit-o apoi pe post de cârpă de șters geamul.

Filmarea a stârnit indignarea pe internet, după ce persoana care a realiuzat-o a postat-o pe un grup al locuitorilor din Iași.

Citește și: Ca în junglă! Un vatman a bătut un călător într-un tramvai din Iași! Totul a fost filmat! | VIDEO

 

Post-ul VIDEO Pedeapsă umilitoare! Un vatman nervos dezbracă un copil de cămașă și își șterge parbrizul cu ea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – VIDEO Pedeapsă umilitoare! Un vatman nervos dezbracă un copil de cămașă și își șterge parbrizul cu ea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Preliminariile lui Mutu. Fotbalistul de 37 de ani joacă în Liga 1 pentru calificarea la Euro 2016. Vi se pare că se compară cu finalul lui Hagi?

Preliminariile lui Mutu. Fotbalistul de 37 de ani joacă în Liga 1 pentru calificarea la Euro 2016. Vi se pare că se compară cu finalul lui Hagi? – Adrian Mutu …]

Sport 0 Comentarii

Liga II. După jocul bun cu Steaua, U Cluj s-a făcut de râs cu Pâncota. Brăila e lider în prima serie

Liga II. După jocul bun cu Steaua, U Cluj s-a făcut de râs cu Pâncota. Brăila e lider în prima serie – Liga a doua a programat sâmbătă și duminică …]

Sport 0 Comentarii

FRF ajută victimele incendiului din clubul Colectiv! Ce trebuie să faci

FRF ajută victimele incendiului din clubul Colectiv! Ce trebuie să faci – Federația Română de Fotbal a lansat noul magazin on-line al suporterilor echipei naționale, a anunțat marți site-ul frf.ro. Federația Română …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*