8 aprilie 2016 Comentarii 0

Vine praful saharian! Atenționare ANM – ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului

Vine praful saharian! Atenționare ANM – ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o atenţionare de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ, în intervalul 09 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 23.

În intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, în cursul zilei de sâmbătă (09 aprilie), în jumătatea vestică a teritoriului şi în zonele de munte, iar începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică (09/10 aprilie), mai ales în regiunile sudice, centrale şi ulterior în cele estice.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 40…50 l/mp. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi însoţite de descărcări electrice şi izolat de grindină.

ANM mai precizează şi că precipitaţiile prognozate pentru intervalul 08 – 11 aprilie 2016 în România pot antrena spre sol particulele de praf saharian, dar în concentraţii reduse.

Post-ul Vine praful saharian! Atenționare ANM – ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vine praful saharian! Atenționare ANM – ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă, prima victorie după o lună de secetă. Sânmărtean, pasă de gol VIDEO

Victor Pițurcă, prima victorie după o lună de secetă. Sânmărtean, pasă de gol VIDEO – Victor Pițurcă a întrerupt, sâmbătă seara, seria de patru meciuri fără victorie. Al Ittihad, echipa …]

Sport 0 Comentarii

Un lider al Statului Islamic, comparat cu un kebab, a fost ucis într-un raid aerian

Un lider al Statului Islamic, comparat cu un kebab, a fost ucis într-un raid aerian – Un lider important al rețelei teroriste Statul Islamic a murit în urma unui raid …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep se felicită pentru debutul convingător la US Open: ”E prima oară când încep bine un turneu de Mare Șlem” / VIDEO

Simona Halep se felicită pentru debutul convingător la US Open: ”E prima oară când încep bine un turneu de Mare Șlem” / VIDEO – Simona Halep (23 de ani și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*