29 aprilie 2016 Comentarii 0

Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă

Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă

Crimă teribilă în Vinerea Mare! O bătrânică din satul Crețoaia, Republica Moldova, și-a ucis nepoții în vârstă de 2 și, respectiv, 3 ani, apoi a încercat să se sinucidă.

Potrivit Pubika.md, se pare că bătrâna era bolnavă psihic și chiar era în evidențele medicilor, dar cu toate acestea, a fost lăsată singură cu cei doi micuți în timp ce mama lor era plecată la serviciu.

O vecină a fost cea care a descoperit astăzi trupurile copilașilor în curte și, îngrozită, a alertat autoritățile. Imediat, la fața locului a ajuns o echipă a Inspectoratului General al Poliției, care a stabilit că micuții aveau mai multe plăgi în zona gâtului.

După ce a comis oribila faptă, femeia în vârstă de 63 de ani ar fi încercat să se sinucidă. Ea a fost însă salvată de medici, iar în prezent este reținută. Cel mai probabil, bătrâna va ajunge într-un spital de psihiatrie.

Post-ul Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steliştii Chipciu şi Rîpă au dat Liga 1 pe NBA: “Am trăit cea mai tare experienţă sportivă din viaţa mea!”

Steliştii Chipciu şi Rîpă au dat Liga 1 pe NBA: “Am trăit cea mai tare experienţă sportivă din viaţa mea!” – Alexandru Chipciu şi Corle Rîpă au uitat pentru o …]

Sport 0 Comentarii

Ce trebuie să faci cu ramurile de salcie, de Florii

Ce trebuie să faci cu ramurile de salcie, de Florii – Astăzi credincioşii creștin ortodocși sărbătoresc Floriile, ziua ce aduce aminte de intrarea glorioasă a lui Iisus Hristos în Ierusalim. …]

Sport 0 Comentarii

Braşov, gazda turneului Final Four din Cupa României la baschet

Braşov, gazda turneului Final Four din Cupa României la baschet – Turneul Final Four al Cupei României la baschet va avea loc pe 5 și 6 februarie, în Sala Sporturilor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*