29 aprilie 2016 Comentarii 0

Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă

Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă

Crimă teribilă în Vinerea Mare! O bătrânică din satul Crețoaia, Republica Moldova, și-a ucis nepoții în vârstă de 2 și, respectiv, 3 ani, apoi a încercat să se sinucidă.

Potrivit Pubika.md, se pare că bătrâna era bolnavă psihic și chiar era în evidențele medicilor, dar cu toate acestea, a fost lăsată singură cu cei doi micuți în timp ce mama lor era plecată la serviciu.

O vecină a fost cea care a descoperit astăzi trupurile copilașilor în curte și, îngrozită, a alertat autoritățile. Imediat, la fața locului a ajuns o echipă a Inspectoratului General al Poliției, care a stabilit că micuții aveau mai multe plăgi în zona gâtului.

După ce a comis oribila faptă, femeia în vârstă de 63 de ani ar fi încercat să se sinucidă. Ea a fost însă salvată de medici, iar în prezent este reținută. Cel mai probabil, bătrâna va ajunge într-un spital de psihiatrie.

Post-ul Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vinerea Neagră. O bunică le-a tăiat gâtul nepoților, apoi a încercat să se sinucidă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Acordul pentru încetarea ostilităţilor la Alep a intrat în vigoare

Acordul pentru încetarea ostilităţilor la Alep a intrat în vigoare – Statele Unite şi Rusia au ajuns la un acord pentru încetarea ostilităţilor între regimul Bashar al-Assad şi insurgenţi în …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi a făcut scandal la meciul Viitorul – Levski Sofia 0-0, disputat în Turcia. ^S-a certat cu arbitrul și a refuzat să urce în tribună / VIDEO

Gică Hagi a făcut scandal la meciul Viitorul – Levski Sofia 0-0, disputat în Turcia. ^S-a certat cu arbitrul și a refuzat să urce în tribună / VIDEO – Nu …]

Sport 0 Comentarii

”Mamă, nu ieşi luni în locuri unde este multă lume”. Acesta este mesajul unui islamist pentru mama sa din Belgia

”Mamă, nu ieşi luni în locuri unde este multă lume”. Acesta este mesajul unui islamist pentru mama sa din Belgia – O femeie din oraşul belgian Anvers a primit un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*