26 aprilie 2016 Comentarii 0

Vino în Pasajul Universității, să sărbătorim în stil olandez!

Vino în Pasajul Universității, să sărbătorim în stil olandez!

Eveniment inedit de Ziua Regelui Olandei, miercuri 27 aprilie, în Pasajul de la Piața Universității. Șase designeri floriști români, câștigătorii de până acum ai Concursului Național de Aranjamente Florale, își vor arăta măiestria. Cei mai norocoși dintre bucureștenii care vor avea drum prin Pasaj, între orele 10:30 – 12:00, vor putea pleca acasă cu un buchet spectaculos de flori proaspete.

În plus, românii vor simți ce înseamnă cu adevărat o sărbătoare în stil olandez. Pe acorduri muzicale, aceștia se vor delecta cu bunătăți tradiționale olandeze și vor primi suveniruri din Țara Lalelelor. În mijlocul lor se va afla chiar Excelența Sa, doamna Stella Ronner-Grubačić, Ambasadorul Olandei la Bucureşti.

Sărbătoarea va continua la un hotel din Bucuresti, unde va avea loc a șaptea ediție a tradiționalului Concurs Național de Aranjamente Florale, prilej cu care 53 de artiști florali români își vor etala măiestria.

Chiar înainte de startul competiției, începând cu ora 12:00, Excelența Sa, doamna Ambasador Stella Ronner-Grubačić, va face o declarație de presă și va răspunde întrebărilor jurnaliștilor în Sala Rapsodia a Hotelului Intercontinental, acolo unde se va desfășura competiția propriu-zisă.

Un juriu alcătuit din specialiști români și olandezi va analiza aranjamentele florale și va decide câștigătorul celei de-a VII-a ediții a Concursului Național de Aranjamente Florale. Acesta va primi, pe lângă recunoașterea oficială a talentului său, o excursie în Olanda, Țara Lalelelor. Premiul va fi înmânat de Excelența Sa, doamna Ambasador Stella Ronner-Grubačić. Festivitatea de premiere va fi urmată de o scurtă sesiune de instruire susținută de celebrul maestru florist olandez Elso Post, cel care este și președintele juriului.

Post-ul Vino în Pasajul Universității, să sărbătorim în stil olandez! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vino în Pasajul Universității, să sărbătorim în stil olandez!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Casele de bilete sunt deschise și luni, între orele 10:00 și 19:30

Casele de bilete sunt deschise și luni, între orele 10:00 și 19:30 – Suporterii echipei naționale pot cumpăra bilete la meciul România – Grecia de la casele Arenei Naționale. Duminică, …]

Sport 0 Comentarii

Paul Gascoigne arată ca o mumie / FOTOGRAFII ÎN ARTICOL & VIDEO

Paul Gascoigne arată ca o mumie / FOTOGRAFII ÎN ARTICOL & VIDEO – Paul Gascoigne, fostul star al naționalei de fotbal a Angliei, are 48 de ani, dar arată mult …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep a scăpat de o adversară teribilă la Doha

Simona Halep a scăpat de o adversară teribilă la Doha – Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a declarat forfait pentru turneul de la Doha, de categoria WTA Premier 5, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*