13 aprilie 2016 Comentarii 0

Violată și tâlhărită în plină stradă, de un recidivist eliberat acum un an

Violată și tâlhărită în plină stradă, de un recidivist eliberat acum un an

Clipe de coșmar pentru o tânără în vârstă de 22 de ani din Constanța. Aceasta a fost acostată într-o stație de autobuz de un individ care apoi a violat-o și a tâlhărit-o.

Potrivit polițiștilor, victima aștepta în stația de autobuz, când Gucsel Ismail, în vârstă de 31 de ani, a aborbat-o și a început să o lovească. A târât-o apoi într-o zonă mai izolată a orașului, unde a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. După ce a batjocorit-o, individul i-a scotocit în poșetă și i-a furat 100 de lei și telefonul mobil.

Fapta a fost săvârșită în urmă cu aproape o lună, însă polițiștii au reușit să-l rețină ieri, iar astăzi a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui. Bărbatul este recidivist. El a fost eliberat din penitenciar în urmă cu un an, unde a executat o pedeapsă pentru aceeași faptă.

Post-ul Violată și tâlhărită în plină stradă, de un recidivist eliberat acum un an apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Violată și tâlhărită în plină stradă, de un recidivist eliberat acum un an

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

În timp ce români nu au unde antrena, FC Balotești l-a luat pe blatistul Pisano de pe culoarele FRF: ^”L-am verificat pe youtube!”

În timp ce români nu au unde antrena, FC Balotești l-a luat pe blatistul Pisano de pe culoarele FRF: ^”L-am verificat pe youtube!” – Liviu Gulie, președinte la divizionara secundă …]

Sport 0 Comentarii

Cătălin Moroșanu, bătut în Puerto Rico, după o decizie controversată / VIDEO

Cătălin Moroșanu, bătut în Puerto Rico, după o decizie controversată / VIDEO – Cătălin Moroșanu a fost învins la puncte de Daniel Sam (Statele Unite), în cadrul unei gale de …]

Sport 0 Comentarii

Reacția preşedintelui Wolfgang Niersbach, după ce ”Der Spiegel” a scris că Germania a mituit oficiali FIFA

Reacția preşedintelui Wolfgang Niersbach, după ce ”Der Spiegel” a scris că Germania a mituit oficiali FIFA – Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), Wolfgang Niersbach, a declarat, sâmbătă, că îi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*