11 aprilie 2016 Comentarii 0

Violențe fără sfârșit în fotbalul mic! Copiii rapidistului Mihai Iosif au fost luați la bătaie: ”Tremur de nervi!”

Violențe fără sfârșit în fotbalul mic! Copiii rapidistului Mihai Iosif au fost luați la bătaie: ”Tremur de nervi!”

Fotbalul românesc este scena unor evenimente halucinante, încărcate de violență. Ultimul caz, al juniorii 2001 ai Rapidului (14-15 ani). Micuţii lui Mihai Iosif au câştigat cu Derby Bucureşti, scor 9-1, dar ceea ce a urmat după pare desprins din filmele de groază.

Mărturiile vin chiar din partea tehnicianului grupei care, în prezent, este antrenor secund şi la echipa mare. ”Tremur de nervi! După meci, cinci ţigani au sărit să îmi bată copiii pentru că am câştigat la aşa scor. Eu am încercat să-i protejez, dar după ce au plecat, nu mai ştiu ce s-a întâmplat!”, a început discursul Mihai Iosif pentru site-ul 1923.ro.

”M-a sunat plângând tatăl unuia dintre copiii, că i-a ajuns băiatul desfigurat acasă. Sunt de la 7 ani la Rapid şi este inadmisibl să se întâmple aşa ceva! Chiar nu ne mai respectă nimeni?! Dar, mai ales, cum să baţi nişte copii? Eu chiar am înţeles că totul a fost premeditat, că acei indivizi au aşteptat special să-i agreseze. Tremur de nervi! Copiii trebuie educaţi în spiritul competiţiei, nu trebuie să treacă prin aşa ceva”, continuă tehnicianul.

Mihai Iosif a mai afirmat, pentru sursa amintită: ”Ei sunt cei mai slabi din campionat, nu e ceva deosebit ce am făcut noi azi, că am învins cu 9-1. Dar lor nu le-a convenit şi au sărit la bătaie. A jucat şi fi-meu, a dat trei goluri, l-am şi avertizat că ăia intră la rupere. Antrenorul lor e un anume Mareş. Este strigător la cer ce se întâmplă, mă pun în locul acelui părinte, care şi-a văzut copilul acasă bătut. Probabil va urma toate căile legale pentru ca agresorii să fie pedepsiţi, dar vreau să afle toată lumea ce s-a întâmplat!”.

Citește și:

Bătaie între părinți la un meci de juniori de 11 ani. Pumni, picioare, îmbrânceli! Trei foști steliști, implicați. 6 echipaje de Poliție au venit să calmeze situația

Post-ul Violențe fără sfârșit în fotbalul mic! Copiii rapidistului Mihai Iosif au fost luați la bătaie: ”Tremur de nervi!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Violențe fără sfârșit în fotbalul mic! Copiii rapidistului Mihai Iosif au fost luați la bătaie: ”Tremur de nervi!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Alarmă de la Bruxelles! Aceste alimente ne îmbolnăvesc!

Alarmă de la Bruxelles! Aceste alimente ne îmbolnăvesc! – Consumul de grasimi trans produse industrial creste riscul bolilor de inima, iar institutiile europene trebuie sa-si asume urgent masuri concrete pentru limitarea acestora …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-off: ASA Tg. Mureş – Steaua (ora 20:30, Digi, Dolce, Look). Și, cu asta, basta!

Liga 1, play-off: ASA Tg. Mureş – Steaua (ora 20:30, Digi, Dolce, Look). Și, cu asta, basta! – Liga 1, play-off, etapa a 10-a  ASA Tg. Mureş – Steaua (ora …]

Sport 0 Comentarii

S-a stabilit prețul biletelor de intrare la Dinamo – Steaua

S-a stabilit prețul biletelor de intrare la Dinamo – Steaua – Clubul de fotbal Dinamo a anunţat prin intermediul site-ului oficial că începând de vineri vor fi puse în vânzare …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*