Virgil Ianţu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Ce a făcut cu o pulpă de porc! „Ai înnebunit?”
4 mai 2016 Comentarii 0

Virgil Ianţu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Ce a făcut cu o pulpă de porc! „Ai înnebunit?”

Virgil Ianţu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Ce a făcut cu o pulpă de porc! „Ai înnebunit?”

Virgil Ianţu şi-a surprins prietenii virtuali cu o apariţie de senzaţie pe contul de socializare. Prezentatorul tv s-a filmat în timp ce cânta la o pulpă  de porc afumat, spre amuzamentul admiratorilor, care i-au recomandat să apeleze la o chitară adevărată.

„Ce mult îmi place chitara ta afumată”, „Eu zic să iei una adevărată”, „Nu ştiam că eşti chitarist”, „Ai înnebunit? Ce e asta?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Untitled

Virgil Ianţu a debutat în lumina reflectoarelor în anii 2000. Despre primul său contact cu televiziunea acesta a spus:”Am ajuns în lumea televiziunii dintr-o pură întâmplare, una fericită, fiindcă am întâlnit persoane care m-au ajutat, stând aproape lângă ei, am învâțat să îmi pese de aceia, de la care mereu am primit câte ceva. De fapt, cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la o colegă a fost, păpușa mea Barbie, Jasmina, de fapt păpușa noastră Barbie”.

În 2003, a prezentat Star Factory, concurs care urmărește evoluația pe 4 săptămâni a câte unui concurent. Showul a fost prezentat de către Laura Iordache, în concurs fiind de asemenea cooptat Soso, câștigătorul Big Brother. Un an mai târziu, prezintă 70’s show, unde sunt invitați cântăreți, vedete de televiziune, sportivi etc.

Post-ul Virgil Ianţu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Ce a făcut cu o pulpă de porc! „Ai înnebunit?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Virgil Ianţu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Ce a făcut cu o pulpă de porc! „Ai înnebunit?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Halep, Tecău și Samara, nominalizați în ancheta BTA ^pentru cei mai buni sportivi din Balcani în 2015

Halep, Tecău și Samara, nominalizați în ancheta BTA ^pentru cei mai buni sportivi din Balcani în 2015 – Jucătorii de tenis Simona Halep și Horia Tecău și jucătoarea de tenis …]

Sport 0 Comentarii

Cum l-a dat de gol Mulțescu pe alungatul Costea: ”Nu MAI am în lot oameni care pariază!”

Cum l-a dat de gol Mulțescu pe alungatul Costea: ”Nu MAI am în lot oameni care pariază!” – Mihai Costea a fost dat afară, după ce Libertatea și SportNews au făcut …]

Sport 0 Comentarii

Shaorma şi kebab-ul ar putea fi interzise la Moscova. Ce reacție au rușii

Shaorma şi kebab-ul ar putea fi interzise la Moscova. Ce reacție au rușii –  Autoritățile din Moscova vor să interzică vânzarea shaormei și a kebabului, precizând că locurile în care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*