Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall
21 aprilie 2016 Comentarii 0

Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall

Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall

Veselia a atins cote maxime în a treia zi a ”Săptămânii Campionilor”, la AFI Palace Cotroceni. Peste 100 de copii au luat cu asalt spațiul special amenajat și s-au întrecut într-un concurs de aruncări la coș.

Cei mici au vrut să demonstreze cât sunt de buni, nu doar pentru a câștiga concursul, ci și pentru a-i impresiona pe idolii lor: președintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, și pe baschetbaliștii Mihai Paul și Titus Nicoară.

După ce a stabilit regulile jocului – să se prezinte și să bată palma după fiecare aruncare, la fel ca într-o echipă – Stănescu i-a încurajat pe micii jucători să exerseze până ajung să puncteze. Câțiva dintre ei chiar au reușit aruncări spectaculoase și au fost premiați de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București”. Copiii s-au lăsat cu greu convinși să încheie meciul de baschet, doar după ce au obținut cartonașe cu autografe de la campionii steliști Virgil Stănescu și halterofila Roxana Cocoș.

2
3
4
5
6
8
9
10
11
12


Cei doi au fost invitați în ”Studioul Campionilor”, unde au povestit despre realizările lor din perioada în care au fost sportivi. De asemenea, au îndemnat părinții să-și îndrume copiii către sport, pentru că această activitate nu doar că le poate oferi satisfacții extraordinare, dar sportivii au o educație aparte: sunt puternici, nu renunță, luptă pentru ceea ce-și doresc și își creează o viață ordonată și disciplinată.

Post-ul Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România a început pregătirea meciului cu Spania din Cupa Europeană a Națiunilor la rugby. 6 jucători noi, inclusiv căpitanul Macovei

România a început pregătirea meciului cu Spania din Cupa Europeană a Națiunilor la rugby. 6 jucători noi, inclusiv căpitanul Macovei – Echipa de rugby a României a început de luni …]

Sport 0 Comentarii

Steaua și-a revenit, Minaur – umilită. Duminică, etapa a 17-a

Steaua și-a revenit, Minaur – umilită. Duminică, etapa a 17-a – CSA Steaua Alexandrion București și-a revenit după cele două înfrângeri consecutive, la Turda și Timișoara, și a trecut, în …]

Sport 0 Comentarii

Mirel Rădoi: “Olăroiu a fost ca un frate mai mare”

Mirel Rădoi: “Olăroiu a fost ca un frate mai mare” – Antrenorul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a vorbit, în exclusivitate pentru Dolce Sport, despre relația pe care a avut-o cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*