Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall
21 aprilie 2016 Comentarii 0

Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall

Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall

Veselia a atins cote maxime în a treia zi a ”Săptămânii Campionilor”, la AFI Palace Cotroceni. Peste 100 de copii au luat cu asalt spațiul special amenajat și s-au întrecut într-un concurs de aruncări la coș.

Cei mici au vrut să demonstreze cât sunt de buni, nu doar pentru a câștiga concursul, ci și pentru a-i impresiona pe idolii lor: președintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, și pe baschetbaliștii Mihai Paul și Titus Nicoară.

După ce a stabilit regulile jocului – să se prezinte și să bată palma după fiecare aruncare, la fel ca într-o echipă – Stănescu i-a încurajat pe micii jucători să exerseze până ajung să puncteze. Câțiva dintre ei chiar au reușit aruncări spectaculoase și au fost premiați de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București”. Copiii s-au lăsat cu greu convinși să încheie meciul de baschet, doar după ce au obținut cartonașe cu autografe de la campionii steliști Virgil Stănescu și halterofila Roxana Cocoș.

2
3
4
5
6
8
9
10
11
12


Cei doi au fost invitați în ”Studioul Campionilor”, unde au povestit despre realizările lor din perioada în care au fost sportivi. De asemenea, au îndemnat părinții să-și îndrume copiii către sport, pentru că această activitate nu doar că le poate oferi satisfacții extraordinare, dar sportivii au o educație aparte: sunt puternici, nu renunță, luptă pentru ceea ce-și doresc și își creează o viață ordonată și disciplinată.

Post-ul Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua, a dat lecții de baschet în mall

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua acuză absenţele, înainte de derby-ul cu Dinamo, de duminică: “Suntem încă în reconstrucţie”

Steaua acuză absenţele, înainte de derby-ul cu Dinamo, de duminică: “Suntem încă în reconstrucţie” – Dinamo şi Steaua se întâlnesc în “Ştefan cel Mare”, duminică, în cel mai important meci …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul Mircea Rednic începe să-și aducă fotbaliștii doriți

Antrenorul Mircea Rednic începe să-și aducă fotbaliștii doriți – Clubul de fotbal Dinamo a anunțat oficial transferul internaționalului camerunez Patrick Claude Ekeng Ekeng. Este primul jucător adus la cererea lui Mircea …]

Sport 0 Comentarii

Viitorul este Petrolul. După Pecanha, trupa lui Hagi a mai achiziționat un fost ”găzar”

Viitorul este Petrolul. După Pecanha, trupa lui Hagi a mai achiziționat un fost ”găzar” – Gică Hagi are aspirații înalte. Trupa pe care o finanțează și o pregătește, FC Viitorul, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*