Volkswagen va lansa un model low-cost în anul 2018
29 iunie 2015 Comentarii 0

Volkswagen va lansa un model low-cost în anul 2018

Volkswagen va lansa un model low-cost în anul 2018 – Directorul general al grupului german, Martin Winterkorn, a anunțat într-un interviu în „Bild am Sonntag” că Volkswagen vrea să lanseze în 2018 un model low-cost. Discutii pe această temă există de mai mult timp în cadrul producătorilor VW, însă proiectul a fost pus în așteptare din lipsa fondurilor.

„Vom aduce pe piață un model low-cost în 2018, un SUV, un sedan și un hatchback. Vehiculele vor fi construite în China și vor costa între 8.000 de euro (8.930 dolari) și 11.000 de euro” – a declarat șeful VW.

Piețe potențiale pentru acest model includ China, Europa de Est, statele baltice, India, America Latină și Africa. Profitul Volkswagen pe anul 2015 a depășit estimările analiștilor datorită reducerilor de costuri și îmbunătățirii pieței auto europene.

În ianuarie – martie 2015, profitul operațional a urcat cu 17%, la 3,33 miliarde de euro (3,65 miliarde de dolari). VW este al doilea mare producator auto mondial, dupa Toyota.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Sănătate şi Natură 0 Comentarii

Cum să obții un ten perfect ce se menține frumos în timp

Cum să obții un ten perfect ce se menține frumos în timp – Tenul este oglinda a ceea ce se întâmplă în corpul tău, astfel că, esențial este să tratezi cauza, …]

Editorial 0 Comentarii

Descoperiri importante pentru România!

Descoperiri importante pentru România – Specialiști de la muzeul „Vasile Pârvan” și de la Facultatea de Geologie Iași au făcut o descoperire paleontologică în Podișul Moldovei – au scos la suprafață …]

Editorial 0 Comentarii

Viorel Popescu, fostul director al RATB a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare

Viorel Popescu, fostul director al RATB a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare – Acesta este acuzat de prejudicii aduse  regiei cu aproximativ 820.000 de euro, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*