Vom cumpăra mai mult după scăderea TVA-ului la alimente?
31 mai 2015 Comentarii 0

Vom cumpăra mai mult după scăderea TVA-ului la alimente?

Scaderea TVA-ului la AlimenteVom cumpăra mai mult după scăderea TVA-ului la alimente?Scăderea TVA la alimente de la 24% la 9% de la 1 iunie va duce, pe termen scurt, la o reducere a preţurilor, iar pe termen mediu şi lung preţurile vor creşte, sunt de părere analiştii. Marii câştigători ai reducerii TVA la alimente vor fi retailerii, ale căror afaceri ar putea primi un impuls semnificativ, estimat la 15-20%, potrivit unei analize KeysFin.

Artificiile cu preţuri le-am văzut şi în cazul reducerii TVA la pâine, iar rezultatele au fost contradictorii. Unele produse s-au ieftinit, altele nu. Estimăm că acelaşi fenomen se va produce şi pe 1 iunie. Vom vedea, probabil, pe termen scurt, o scădere de preţuri conjucturală, urmată, pe termen mediu şi lung de o scumpire sensibilă, graduală, argumentată de motive de ordin operaţional – creşteri de preţuri la utilităţi, carburanţi”, potrivit analiştilor KeysFin.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Vom cumpăra mai mult după scăderea TVA-ului la alimente?
DESCRIERE:
Scăderea TVA la alimente de la 24% la 9% de la 1 iunie va duce, pe termen scurt, la o reducere a preţurilor, iar pe termen mediu şi lung preţurile vor creşte, sunt de părere analiştii. Marii câştigători ai reducerii TVA la alimente vor fi retailerii, ale căror afaceri ar putea primi un impuls semnificativ, estimat la 15-20%, potrivit unei analize KeysFin.
AUTOR:
The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Bani de la angajator pentru concediu!

Bani de la angajator pentru concediu! – În data de 03.06.2015, parlamentul a aprobat legea care prevede că fiecare angajator poate să acorde bani de vacanță angajaților. Legea care prevede …]

Actualitate 0 Comentarii

Clienții cu credite în franci elvețieni vor protesta duminică în fața Guvernului

Clienții cu credite în franci elvețieni vor protesta duminică în fața Guvernului – Dumincă, în Piața Victoriei va avea loc un miting al Grupului Clientilor cu Credite în CHF (GCCC) între orele 15,30 – 18,30, în cadrul căruia vor protesta față de băncile care nu sunt interesate să rezolve această problemă a împrumuturilor și refuză negocierile cu debitorii. Protestatarii au intenția de a sesiza clasa politică.

Actualitate 0 Comentarii

Traficanţi de persoane şi minori reţinuţi de poliţiştii BCCO Alba Iulia şi de procurorii DIICOT BT Sibiu

Traficanţi de persoane şi minori reţinuţi de poliţiştii BCCO Alba Iulia şi de procurorii DIICOT BT Sibiu – Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*