2 mai 2016 Comentarii 0

Vremea se răcește. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Vremea se răcește. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în regiunile din jumătatea de sud a ţării, vremea va fi instabilă şi se va răci accentuat, ploile vor fi frecvente şi în general importante cantitativ în urmtoarele zile.

ÎN ŢARĂ

Astfel, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură se vor cumula local peste 20…25 l/mp şi izolat peste 40…50 l/mp. La altitudini de peste 1700 m, în special în Carpaţii Meridionali, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, ploile se vor semnala local, iar regimul termic va fi în general apropiat de cel normal al datei.

Vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, cu viteze de 55…65 km/h, în sud, în sud-est şi în centru, precum şi la munte, unde rafalele vor depăşi 70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între 5 şi 11 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi instabilă şi se va răci accentuat. Vor fi înnorări, va ploua moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

MIERCURI

Înnorările vor persista şi va ploua în majoritatea zonelor. În sudul şi estul ţării, precum şi la munte ploile se vor semnala pe arii extinse, iar în Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali cantităţile de apă cumulate vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

La munte, la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în est şi în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, dar şi în zona montană, unde rafalele vor depăşi 70 km/h. Temperaturile maxime, mult mai scăzute decât cele obişnuite ale datei în sud, în sud-est şi în centru, se vor încadra la nivelul întregii ţări între 10 şi 20 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 10 grade.

Post-ul Vremea se răcește. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Vremea se răcește. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bernadette Szocs a pierdut finala la Openul Suediei

Bernadette Szocs a pierdut finala la Openul Suediei – Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a pierdut sâmbătă seară finala Openului Suediei, la Stockholm, la categoria sub 21 de …]

Sport 0 Comentarii

Liviu Ciobotariu a câștigat cu Al Faisaly primul meci oficial din 2016 / GALERIE FOTO

Liviu Ciobotariu a câștigat cu Al Faisaly primul meci oficial din 2016 / GALERIE FOTO – Antrenorul român Liviu Ciobotariu a început cu dreptul anul 2016. Al Faisaly, formația pregătită …]

Italia aduce în prim-plan încă un nume nou: Crotone! Doi români au promovat, vineri, în Serie A / VIDEO

Italia aduce în prim-plan încă un nume nou: Crotone! Doi români au promovat, vineri, în Serie A / VIDEO – Nu erau de ajuns Sassuolo, Frosinone și Carpi. În curând, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*