2 mai 2016 Comentarii 0

”Vulpile” sunt la mare căutare în Anglia. Vardy, fotbalistul anului

”Vulpile” sunt la mare căutare în Anglia. Vardy, fotbalistul anului

Atacantul lui Leicester City, Jamie Vardy, a fost declarat ”fotbalistul anului” de către Asociația Ziariștilor de Fotbal din Anglia.

În vârstă de 29 de ani, Vardy a marcat 22 de goluri în actualul sezon din Premier League, contribuind major la trendul ascendent pe care formația sa l-a avut, ajungând din echipă outsider la lupta pentru câștigarea campionatului, fiind foarte aproape de primul titlu din istoria sa.

Atacantul lui Leicester a devenit primul jucător care a reușit să marcheze în 11 partide consecutive din Premier League, notează Agerpres.

Jamie Vardy, care nu a jucat în ultimele două meciuri ale echipei sale fiind suspendat, va reveni pe gazon sâmbătă, împotriva celor de la Everton.

Post-ul ”Vulpile” sunt la mare căutare în Anglia. Vardy, fotbalistul anului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ”Vulpile” sunt la mare căutare în Anglia. Vardy, fotbalistul anului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un bărbat în vârstă de 37 ani a fost găsit fără suflare în apele râului Someș!

Un bărbat în vârstă de 37 ani a fost găsit fără suflare în apele râului Someș! – Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în …]

Sport 0 Comentarii

Stelistul Adi Popa: „N-am realizat nimic extraordinar că am ajuns pe locul 1 acum”. Celelalte reacţii

Stelistul Adi Popa: „N-am realizat nimic extraordinar că am ajuns pe locul 1 acum”. Celelalte reacţii – Adi Popa, autorul primului gol al Stelei, a comentat meciul câştigat în această …]

Sport 0 Comentarii

Mama regretatului Tupac a murit la 69 de ani! Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza morții

Mama regretatului Tupac a murit la 69 de ani! Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza morții – Afeni Shakur Davis, mama regretatului rapper Tupac Shakur, a murit, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*