Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi
15 aprilie 2016 Comentarii 0

Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi

Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi

Sala ”Constantin Jude” din Timișoara va găzduit, în zilele de 16 și 17 aprilie, Campionatul European de Tineret Standard, alături de concursul internațional Timișoara Open Championship 2016. Evenimentul este organizat de Magnum Team, sub egida Federației Române de Dans Sportiv si a Federatiei Mondiale de profil (WDSF).

Sâmbată, la Campionatul European de Tineret, România este reprezentată de Paul Rednic & Roxana Lucaciu și de Tiberiu Stan &  Daria Grigore, fiind una dintre favoritele în cursa pentru titlul european. Întrecerea aduce pe Bega aproape 120 de perechi de pe întreg continentul, o țară participantă fiind reprezentată de câte două perechi. În cadrul acestei competiții, participanții vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step.

Tiberiu Stan & Daria Grigore

Tiberiu Stan & Daria Grigore

Tot în după-amiaza zilei de sambătă, și tot la sala ”Constantin Jude”, va începe și al doilea mare eveniment al finalului de săptămână, Timișoara Open Championship. Competiția, ajunsă la ediția a cincea, va aduce la Timișoara dansatori din toată lumea și va avea două secțiuni.
afis bener

Sâmbătă seară se va disputa secțiunea latino, în care se vor dansa samba, cha-cha, rumba, jive și paso doble. A doua secțiune a Internaționalelor Timișoarei la Dans Sportiv e programată duminică, este vorba de secțiunea standard, în care se vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step, însă perechile vor fi diferite de cele de la Campionatul European.

TVR Timişoara şi TVR 3 vor transmite în direct, în zilele de 16 şi 17 aprilie, de la ora 20.00, gala celor mai bune perechi ale Europei la dans sportiv.

Programul complet al acestei competiții îl puteți găsi pe:
http://magnumteam.ro/competition/timetable/

Post-ul Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Weekend european cu dans sportiv! La Timișoara, Campionatul European de Tineret adună la start 120 de perechi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Criza a atins și vicecampioana Ligii 1! ^ASA Tg. Mureș a intrat în insolvență, astfel că spune adio cupelor europene

Criza a atins și vicecampioana Ligii 1! ^ASA Tg. Mureș a intrat în insolvență, astfel că spune adio cupelor europene – ASA Tg. Mureș, vicecampioana Ligii 1 și deținătoarea Supercupei …]

Sport 0 Comentarii

Feriți-vă de arbitru! Ce a pățit un fotbalist care a protestat mai energic / VIDEO

Feriți-vă de arbitru! Ce a pățit un fotbalist care a protestat mai energic / VIDEO – Arbitrii de fotbal sunt, de obicei, victime când dau decizii care nu convin combatanților. …]

Sport 0 Comentarii

FIFA îi refuză lui Platini accesul direct la TAS, un “sabotaj” în opinia avocaților francezului

FIFA îi refuză lui Platini accesul direct la TAS, un “sabotaj” în opinia avocaților francezului – Justiția internă a FIFA a refuzat marți seara să-i acorde lui Michel Platini dreptul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*