Windows 10, disponibil de astăzi în 190 de ţări!
29 iulie 2015 Comentarii 0

Windows 10, disponibil de astăzi în 190 de ţări!

Windows 10, disponibil de astăzi în 190 de ţări – Noul sistem de operare al Microsoft, este disponibil de miercuri în 190 de ţări, utilizatorii având acces la noul sistemul de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete.

Noul sistem de operare este cel mai sigur Windows de până acum și include aplicaţii precum Cortana, Microsoft Edge, Xbox App, dar şi noile aplicaţii universale Office.

Windows 10 va fi disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens, peste 2.000 de dispozitive şi configuraţii fiind deja în proces de testare.

„Astăzi intrăm într-o nouă eră Windows. Încă de la început, Windows 10 a fost unic – conceput cu ajutorul feedback-ului primit de la peste cinci milioane de fani, livrat ca serviciu şi oferit ca upgrade gratuit. Suntem foarte încântaţi să oferim, împreună cu partenerii noştri, cel mai bun Windows care a existat vreodată, un sistem de operare care le va permite oamenilor şi organizaţiilor din întreaga lume să realizeze lucruri extraordinare”, a declarat Terry Myerson, Executive Vice President, Windows and Devices Group Microsoft Corp.

O facilitate importantă este Windows Hello, un mijloc de autentificare rapid, sigur şi care nu solicită o parolă. Astfel, păstrarea device-ului mereu actualizat este simplă, utilizatorii urmând să primească actualizări gratuite care îi vor ajuta să beneficieze de cele mai noi funcţii şi opţiuni de securitate pe parcursul ciclului de viaţă al dispozitivului.

Aplicaţii inovatoare ale Windows 10 sunt Cortana (asistentul personal digital care ajută la găsirea rapidă a informaţiilor necesare la momentul potrivit), noul browser Microsoft Edge (permite utilizatorilor să navigheze, să citească şi să marcheze informaţiile rapid, precum şi să partajeze informaţii pe Internet), Continuum (optimizează aplicaţiile şi experienţele între modurile touch şi desktop), iar cu OneDrive, fişierele pot fi partajate şi actualizate mai uşor pe orice dispozitiv.

Windows 10 are capacităţi integrate de recunoaştere vocală, tactilă sau a instrumentelor de tipul stilourilor iar aplicaţia Microsoft Phone Companion le permite telefoanelor iPhone, Android sau Windows să comunice fără probleme cu dispozitivele Windows 10.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Un document medical confirmă că dictatorul Adolf Hitler avea un singur testicul

Un document medical confirmă că dictatorul Adolf Hitler avea un singur testicul – Dictatorul Adolf Hitler avea un singur testicul, potrivit unui dosar medical, a scris sâmbătă presa din Germania, …]

Actualitate 0 Comentarii

Vine iarna în Alba! Cod Galben de ninsori până vineri

Vine iarna în Alba! Cod Galben de ninsori până vineri – COD GALBEN DE NINSORI in judetul Alba: În intervalul 26 noiembrie, ora 16.00 – 27 noiembrie, ora 14.00, precipitaţiile …]

Actualitate 0 Comentarii

Indemnizația pentru creșterea copilului în 2016. Cum se calculează și ce trebuie să conțină dosarul

Indemnizația pentru creșterea copilului în 2016. Cum se calculează și ce trebuie să conțină dosarul – Indemnizația pentru creșterea copilului se menţine, în 2016, la cuantumul de 85% din media …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*