4 mai 2016 Comentarii 0

Zi proastă pentru Diana Dumitrescu: „Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă”

Zi proastă pentru Diana Dumitrescu: „Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă”

Vedeta le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că nu are deloc o zi bună, ci una cât se poate de nefericită, în care vede totul în negru.

Diana Dumitrescu este una dintre vedetele de la noi care spune lucrurilor pe nume, fără să încerce să se ascundă dacă are o zi mai bună sau una mai puțin fericită.

Astăzi, blonda le-a mărturisit celor care îi urmăresc blogul, că nu se simte deloc în largul ei.

„Azi e una din zilelea acelea… Zilele în care te trezești și știi că totul o sa fie de rahat.

Azi e ziua în care mă simt mai bătrână cu 20 de ani. ăa simt inutilă și totul mi se pare de ca… Pe deasupra mai și plouă.

Azi nu mă plac. Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă. Azi e una din zilele în care pur și simplu mă urăsc.

M-am așezat de 5 ori în fața laptopului uitându-mă pur și simplu la ecran. O poză cu mine… frumușică. Mă ridic, mă duc în baie, mă uit în oglindă… frumușică NOT. Azi chiar nu mă plac. Nu mă suport. Azi nu mă vreau în preajma mea.

Am pus rufele la spălat. După care am zis să înmoi șervetele de bucătărie… și am început să le frec cu atâta ură, până când am rupt unul. Ziceai că mi-au făcut tot răul din lume…. și tot nu mi-a trecut.

Azi e una din acele zile în care nu vreau să vorbesc. Am o întâlnire la 3 și nu am chef. Dar trebuie să mă duc. Nu știu ce bun o sa iasă din ea, pentru că azi e una din acele zile…

Azi e una din zilele în care am nevoie de soare mai mult ca orice. Azi e una din zilele în care nici vocea mamei nu îmi face bine. Azi e una din acele zile atât de urâte încât nici melodia lu’ Chirilă nu mă ajută… Azi e una din acele zile…”, a scris Diana Dumitrescu pe blogul ei.

Post-ul Zi proastă pentru Diana Dumitrescu: „Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Zi proastă pentru Diana Dumitrescu: „Mă uit în oglindă și mă văd urâtă, bătrână, inutilă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

INCONŞTIENŢĂ sau PROSTIE? Cum conduce un şofer din Timişoara camionul în care se află cu iubita sa! VIDEO

INCONŞTIENŢĂ sau PROSTIE? Cum conduce un şofer din Timişoara camionul în care se află cu iubita sa! VIDEO – Un şofer de camion din Timişoara a postat pe o reţea …]

Sport 0 Comentarii

Iordănescu junior spune lucruri trăznite: ”Felicit publicul, felicit pe ASA!”

Iordănescu junior spune lucruri trăznite: ”Felicit publicul, felicit pe ASA!” – Edward Iordănescu, antrenorul de la Pandurii, a dat o lecție de fair-play, lăudând publicul mureșean, deși a fost lovit …]

Adelina Pestriţu s-a tatuat din nou! Ce parte a corpului a ales de data asta! „Nu crezi că exagerezi?”

Adelina Pestriţu s-a tatuat din nou! Ce parte a corpului a ales de data asta! „Nu crezi că exagerezi?” – Adelina Pestriţu s-a tatuat din nou. Bruneta a făcut publică …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*