12 mai 2016 Comentarii 0

Ziarul Libertatea prezintă o colecție despre gastronomie

Ziarul Libertatea prezintă o colecție despre gastronomie

Ziarul Libertatea prezintă o colecție despre gastronomie, formată din trei volume. Cumpără de la chioșc, în fiecare vineri, începând de mâine, 13 mai, cele trei cărți cu rețete. Prețul unui volum este de 9,99 lei (nu se vinde împreună cu ziarul).

  • 13 mai – 204 rețete grătare și mese festive
  • 20 mai – 203 rețete de hrană vie
  • 27 mai – 202 rețete de salate

13 mai – 204 rețete GRĂTARE ȘI MESE FESTIVE de Mihai Băşoiu

Autorul propune 204 reţete pentru ocazii deosebite – grătare la iarbă verde sau meseorganizate într-un alt cadru, tradiţional sau mai protocolar. Cartea cuprinde „regulile de aurpentru realizarea unui bun grătar”, sosurile ideale care dau o aromă specială grătarului şi altecâteva secrete trecute cu grijă de la o generaţie la alta, pentru ca mâncărurile tradiţionaleservite celor dragi să aibă gustul unic al bucatelor din copilărie.Un capitol aparte este destinat unor preparate spectaculoase preluate din bucătăriistrăine, pentru gurmanzii amatori de reţete sofisticate. Totul este însoţit, aşa cum se cuvine, debăuturile cele mai potrivite momentului.Veţi afla multe reguli şi secrete ale unor bucătari faimoşi, cu un gust ales şi oinventivitate inepuizabilă, pentru a vă răsfăţa invitaţii cu rafinamentul şi savoarea unorpreparate de neuitat.

 

20 mai – 203 REŢETE DE HRANĂ VIE de Mihaela Băşoiu şi Mihai Băşoiu

Autorii vă propun în această carte de bucate 203 reţete de „hrană vie” –preparate gătite fără foc – şi 46 de reţete de sucuri proaspete, concepute potrivitcelor mai moderne teorii nutriţioniste.Bucătăria fără foc s-a dovedit o soluţie aproape miraculoasă pentru o serieîntreagă de afecţiuni, inclusiv pentru boli considerate uneori incurabile. Înacelaşi timp, este un mijloc extrem de eficient de întreţinere a unei stări optimede sănătate şi a unui tonus vital de invidiat.Carte de faţă demonstrează că preparatele sănătoase pot oferi satisfacţiigastronomice surprinzătoare, iar reţetele prezentate riguros şi detaliat vădezvăluie toate secretele pregătirii lor corecte.

 

27 mai – 202 REŢETE DE SALATE de Mihai Băşoiu

Salatele sunt nelipsite de pe masa celor pentru care sănătatea este cel mai important bun al vieţii. Reţetele maestrului în arta gastronomiei Mihai Băşoiu sunt gustoase, lesne de preparat şi extrem de adaptabile gusturilor diverse ale membrilor unei familii. Atât începătorii, cât şi gurmanzii amatori de reţete speciale vor găsi între preparatele descrise variante delicioase şi pline de inventivitate, alături de unele clasice, care s-au impus prin echilibrul perfect între cantităţile de ingrediente alese cu mare artă. Puteţi descoperi bucuria de a-i surprinde pe cei dragi cu propriile realizări gastronomice, urmând sfaturile generoase şi sugestiile unui adevărat cunoscător al artei culinare.

Post-ul Ziarul Libertatea prezintă o colecție despre gastronomie apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ziarul Libertatea prezintă o colecție despre gastronomie

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist german a revenit pe teren după ce a învins cancerul / VIDEO

Un fotbalist german a revenit pe teren după ce a învins cancerul / VIDEO – Fotbalistul german Benjamin Köhler (35 de ani) a revenit pe gazon, duminică seară, la aproape …]

Sport 0 Comentarii

Artist trimis după gratii din cauza unui videoclip

Artist trimis după gratii din cauza unui videoclip – Rapperul Christopher Beech, zis și ”Jex”, care se vrea a fi un fel de Eminem în varianta britanică, a vrut să …]

Sport 0 Comentarii

UPDATE | Avertizare meteo de fenomene imediate: furtuni și grindină

UPDATE | Avertizare meteo de fenomene imediate: furtuni și grindină – Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod galben de furtuni și grindină, după cum urmează: Între …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*