Ziarul Unirea
7 iunie 2015 Comentarii 0

Ziarul Unirea

Ziarul UnireaZiarul Unirea – Prima aparitie a ziarului Unirea, a fost in anul 1891, ca foaie culturală şi bisericească, întemeiată de un grup de intelectuali şi preoţi patrioţi si luminaţi. A fost şi a ramas un ziar de luptă pentru unitatea şi prosperitatea românilor, militând pentru Marea Unire din 1918, unitatea şi prosperitatea neamului. A apărut până în 1948, când a fost interzis. Reapare în 1968, la Alba Iulia, odată cu înfiinţarea judeţului Alba. Ziarul Unirea, este un ziar independent, echidistant politic, în slujba cetăţeanului, fiind ziarul cu cel mai mare tiraj din Transilvania.

Ziarul Unirea – O echipă tânără!

La ziarul Unirea, lucrează o echipă tânără, o echipă de oameni pentru care viața celor din jur contează pentru foarte mult. Ziarul Unirea, nu este o simplă publicație, un ziar de vânzare în fiecare dimineață la chioșcurile de presă din oraş. Este o stare de spirit, este lupta de fiecare zi a jurnalistului care crede în misiunea nobilă a meseriei sale și are convingerea că semenii săi merită mai mult.

Persoanele care contribuie zi de zi la existenţa acestui ziar de ştiri Alba pe piaţă, împărtăşesc valori comune, valori care au dus la coeziunea echipei şi la eficienţa acesteia. Noi discutăm despre independenţă faţă de ingerinţele politicului şi economicului, discutăm despre entuziasm, despre voinţa de a scoate un produs de calitate indiferent de conjunctura nefavorabilă.

În prezent, Ziarul Unirea, este cel mai citit ziar din judetul Alba, fiind un spectator al vieţii politice şi sociele din Romania, care oferă constant analize politice, comentarii şi reacţii la evenimentele ce au loc în viaţa noastră de zi cu zi. Ziarul Unirea oferă informaţii importante despre evenimentele de interes public.

Sumar articol
Data creerii
Opinii
Parerea Dvs., despre Ziarul Unirea!
Rating Articol
5
The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Curier Judeţean 0 Comentarii

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia printr-o expoziție

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia printr-o expoziție – 1 Iunie Ziua Internațională a Copilului a fost marcată la Scoala Gimnazială ”Vasile Goldiș” …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

Cel mai bine plătite job-uri din România, potrivit FISC

Pe locul întâi este situat un angajat despre care nu se stie  dacă este manager sau director, pentru că secretul fiscal îi protejează datele fiscale, iar acesta a declarat mai …]

Actualitate 0 Comentarii

Începe Festivalul Sighişoara Medievală

Începe Festivalul Sighişoara Medievală – Cea de-a 23-a ediţie a Festivalului Sighişoara Medievală se va desfăşura între 23 şi 26 iulie și va aduce în faţa publicului, 12 formaţii muzicale …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*