Zonele afectate de caniculă! COD PORTOCALIU de caniculă în vestul ţării, COD GALBEN în Bucureşti și în alte județe
23 iulie 2015 Comentarii 0

Zonele afectate de caniculă! COD PORTOCALIU de caniculă în vestul ţării, COD GALBEN în Bucureşti și în alte județe

Zonele afectate de caniculă ! COD PORTOCALIU de caniculă în vestul ţării, COD GALBEN în Bucureşti și în alte județe – Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o nouă avertizare COD PORTOCALIU de caniculă pentru ziua de joi, în mai multe judeţe din vestul ţării. Deasemenea, avem COD GALBEN de caniculă şi disconfort termic pentru restul ţării. Pentru ziua de vineri s-a emis o avertizare de cod galben de caniculă valabilă, în cea mai mare parte a țării.

Potrivit meteorologilor, judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, unde se vor înregistra temperaturi maxime de 38-39 de grad, se află, joi, sub avertizare COD PORTOCALIU de caniculă.

Astăzi, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 35 şi 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.

ANM atenționează că valul de căldură va persista şi în următoarele zile, iar instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în special în nord-vestul, nordul ţării şi în zonele de munte.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Pictorul Ștefan Ioan Szakacs a încetat din viață

Pictorul Ștefan Ioan Szakacs a încetat din viață – Pictorul Ștefan Ioan Szakacs a încetat din viață sâmbătă, 28 noiembrie, după mai multe săptămâni de suferință. Înmormântarea va avea loc …]

Actualitate 0 Comentarii

Instituții publice din București, Hunedoara, Mureș și Cluj în vizorul DNA Alba

Instituții publice din București, Hunedoara, Mureș și Cluj în vizorul DNA Alba – Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea …]

Actualitate 0 Comentarii

Tânăr de 18 ani din Gîrbova cercetat pentru furt. Ar fi furat din gospodăria unui vecin mai multe scule

Tânăr de 18 ani din Gîrbova cercetat pentru furt. Ar fi furat din gospodăria unui vecin mai multe scule – Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un tânăr de 18 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*