ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9!
15 iulie 2015 Comentarii 0

ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9!

ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9 – Noul smartphone de top ZTE Axon, cu care ZTE atacă piața din Statele Unite și-a făcut apariția la modul cât se poate de oficial. Este vorba despre Axon și despre primul terminal din această serie.

Pentru a fi cât mai convingător pentru piața pe care o urmărește, ZTE Axon a fost special conceput în Statele Unite, pentru consumatorul din această țară. Rămâne de văzut ce strategie vor adopta chinezii pentru a pătrunde și pe piața din Europa.

ZTE Axon, vine cu un display de 5.5 inch cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, dispune de un procesor Snapdragon 810, are o memorie RAM de 4 GB, iar spațiul intern de stocare este de 32 GB.

Camera principala este de 13 MP , respectiv 2 megapixeli acompaniate de un bliţ dual LED, iar cea secundara vine cu o rezoluție de 8 MP. Telefonul dispune de o baterie de 3000 mAh si rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Noul ZTE Axon va ajunge la primii utilizatori începând cu 27 iulie, la preţul de 450 de dolari, în trei variante de culoare, Ion Gold, Chromium Silver şi Phthalo Blue.

zte-axon-depaseste-performanta-galaxy-s6-si-htc-one-m9

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

În acest an, 15.000 de români pot beneficia de bani de la stat, dacă își montează centrale termice pe peleți sau panouri solare

În acest an, 15.000 de români pot beneficia de bani de la stat, dacă își montează centrale termice pe peleți sau panouri solare – Administrația Fondului pentru Mediu va derula, …]

Actualitate 0 Comentarii

Ordinul de protecție, spaima soților agresivi, eliberat în maxim 3 zile. În atenția victimelor violenței în familie

Ordinul de protecție, spaima soților agresivi, eliberat în maxim 3 zile. În atenția victimelor violenței în familie – Modificarea Legii nr. 217/2003 privind combaterea violenţei în familie, modificată la finalul …]

Actualitate 0 Comentarii

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele. Circulația trenurilor este adaptată la condiții meteo nefavorabile

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele. Circulația trenurilor este adaptată la condiții meteo nefavorabile – Compania Națională de Cai Ferate informează că traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*