ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9!
15 iulie 2015 Comentarii 0

ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9!

ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9 – Noul smartphone de top ZTE Axon, cu care ZTE atacă piața din Statele Unite și-a făcut apariția la modul cât se poate de oficial. Este vorba despre Axon și despre primul terminal din această serie.

Pentru a fi cât mai convingător pentru piața pe care o urmărește, ZTE Axon a fost special conceput în Statele Unite, pentru consumatorul din această țară. Rămâne de văzut ce strategie vor adopta chinezii pentru a pătrunde și pe piața din Europa.

ZTE Axon, vine cu un display de 5.5 inch cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, dispune de un procesor Snapdragon 810, are o memorie RAM de 4 GB, iar spațiul intern de stocare este de 32 GB.

Camera principala este de 13 MP , respectiv 2 megapixeli acompaniate de un bliţ dual LED, iar cea secundara vine cu o rezoluție de 8 MP. Telefonul dispune de o baterie de 3000 mAh si rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Noul ZTE Axon va ajunge la primii utilizatori începând cu 27 iulie, la preţul de 450 de dolari, în trei variante de culoare, Ion Gold, Chromium Silver şi Phthalo Blue.

zte-axon-depaseste-performanta-galaxy-s6-si-htc-one-m9

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Donare de sânge, între 27 și 29 iunie, într-un mall bucureștean, datorită campaniei „Dăruiește timp, donează sânge!”

Donare de sânge, între 27 și 29 iunie, într-un mall bucureștean, datorită campaniei „Dăruiește timp, donează sânge!” – Campania „Dăruiește timp, donează sânge!” se va desfășura între 27 și 29 iunie, …]

Actualitate 0 Comentarii

Ungaria va ridica gard și la granița cu România dacă va fi necesar

Ungaria va ridica gard și la granița cu România dacă va fi necesar – Dacă refugiații își vor schimba actuala rută ce traversează Croația și Slovenia și vor alege să …]

Actualitate 0 Comentarii

FOTO: Marea Unire, sărbătorită la Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir. Lecție de istorie ”România împreună”, desene și poezii patriotice

FOTO: Marea Unire, sărbătorită la Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir. Lecție de istorie ”România împreună”, desene și poezii patriotice – În cadrul parteneriatului educaţional ,,Micii istorici’’, încheiat între elevii Colegiului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*